bize atın deneyelim hocam hazır deney faresi duruyoruz burada iştetam calısıyormu emın degılım denemek lazım ben 1 kere denedim tam oldumu bılmıyorum
bize atın deneyelim hocam hazır deney faresi duruyoruz burada iştetam calısıyormu emın degılım denemek lazım ben 1 kere denedim tam oldumu bılmıyorum
attımbize atın deneyelim hocam hazır deney faresi duruyoruz burada işte
yazıyom simdi bakalım ne olucakbize atın deneyelim hocam hazır deney faresi duruyoruz burada işte
gördüm gördüm hocam çok duygusal yürek burkan bir taktik qopekwqopaattım
fazla kişiye yaymayın sonrada alırız kenjlfgjkhlwsdefjklhswfgördüm gördüm hocam çok duygusal yürek burkan bir taktik qopekwqopa
yazdım siparşimi sectırip ne durumda oldugunu soyluyor sanki ben bilmiyomuşum gibigördüm gördüm hocam çok duygusal yürek burkan bir taktik qopekwqopa
Bende anlamadım ki klavyeyi aldık bir deniyim dedim ne dicek acaba diye bir anda tanımladıyazdım siparşimi sectırip ne durumda oldugunu soyluyor sanki ben bilmiyomuşum gibi
gerek yokbir şey soracağım ben beyaz almıştım da siyah ta alayım mı çok fark var mıdır ?
aynısı hocam belki switchler farklıdır onu da kimse bilemez ztnbir şey soracağım ben beyaz almıştım da siyah ta alayım mı çok fark var mıdır ?
gerek yok
teşekkür ederim siz neler aldınız beyaz mı siyah mı bir de apex almıştım da acaba pro da mı alsam diye düşündümaynısı hocam belki switchler farklıdır onu da kimse bilemez ztn
Apex in sensörü prodan biraz daha iyi yani boşuna almanıza gerek yok aynı fiyat olsalar düşünülebilir ama gerek yok ben beyaz f75 aldım.teşekkür ederim siz neler aldınız beyaz mı siyah mı bir de apex almıştım da acaba pro da mı alsam diye düşündüm
takılma falan oluyo demişle forumda da bilemedim o yüzdenApex in sensörü prodan biraz daha iyi yani boşuna almanıza gerek yok aynı fiyat olsalar düşünülebilir ama gerek yok ben beyaz f75 aldım.