Gurkanpiro
80+ Platinum
kac yıl gıder anlamısımne alaka anlamadım? kargo ne zaman gelir diyorum bir de siyah setup beyaz klavye oldu diyorum yanlış mesajı mı alıntıladın
![Face with hand over mouth :face_with_hand_over_mouth: 🤭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92d.png)
kac yıl gıder anlamısımne alaka anlamadım? kargo ne zaman gelir diyorum bir de siyah setup beyaz klavye oldu diyorum yanlış mesajı mı alıntıladın
Önceki sayfalarda siyah daha tok dediler çok da umrumda değil açıkçası switch olmasa bile siyah alırdım.beyazın daha iyi daha tok ses veriyor.
bende ilk okuduğumda öyle anladım niyeysekac yıl gıder anlamısım15 güne gelir gibi aliexpress de oyle suruyordu
Video vardı izledğimde sanki siyah daha sesli gibiydiÖnceki sayfalarda siyah daha tok dediler çok da umrumda değil açıkçası switch olmasa bile siyah alırdım.
Ben siyah daha tok diye biliyorum ama yanlış da olabilirim.bende ilk okuduğumda öyle anladım niyeyse
Mesaj otomatik birleştirildi:
Video vardı izledğimde sanki siyah daha sesli gibiydi
Ben siyah daha tok diye biliyorum ama yanlış da olabilirim.
Ne kadara geldibeyaz aldım bir tane %20 yi yeni verdi birde siyah alasım geldi kod gelince![]()
kodsuz vergi dahil 921tlNe kadara geldi
kodla ?kodsuz vergi dahil 921tl
823 mü nekodla ?
nasıl verdi bende ilk defa sipariş gectım bana bişey vermedilerbeyaz aldım bir tane %20 yi yeni verdi birde siyah alasım geldi kod gelince![]()
destekden ısteyeceksın hocamda cımrıler zor verıyolarn
nasıl verdi bende ilk defa sipariş gectım bana bişey vermediler
birde benim siparişi sabah 7.30 da verdim bana şuan aras kargo takip numarası geldi ne alaka anlamadım normalde gümrükten geçtikten sonra gelmesi gerekiyodu sanki![]()
cok fark yok ama kodu verse baska ürün alabilirim hiç yoktan iyidir gene823 mü ne