Palo DAYI 👑
80+ Gold
ben apexin mavisini 30 dk once kacırdım sadece beyaz klavye aldımteşekkür ederim siz neler aldınız beyaz mı siyah mı bir de apex almıştım da acaba pro da mı alsam diye düşündüm
ben apexin mavisini 30 dk once kacırdım sadece beyaz klavye aldımteşekkür ederim siz neler aldınız beyaz mı siyah mı bir de apex almıştım da acaba pro da mı alsam diye düşündüm
Onu bilmiyorum hocam valla ne desem yalan olurtakılma falan oluyo demişle forumda da bilemedim o yüzden
turuncusu stokta hocam şuan apexinben apexin mavisini 30 dk once kacırdım sadece beyaz klavye aldım
anladım hocam en son turuncusu vardıben apexin mavisini 30 dk once kacırdım sadece beyaz klavye aldım
Mavi ve turuncu çok tuhaf duruyor mousede ben sevemedim beyaz bekliyorumben apexin mavisini 30 dk once kacırdım sadece beyaz klavye aldım
Hocam banada özelden atabilir misin?attım
hala varanladım hocam en son turuncusu vardı
Pembe alın hocam erkek rengi.Mavi ve turuncu çok tuhaf duruyor mousede ben sevemedim beyaz bekliyorum![]()
Bayılırım hocamPembe alın hocam erkek rengi.
taktık sanırım yaramıyor dıger arkadaslarada attım amaHocam banada özelden atabilir misin?
Bana da atsanıza hocamtaktık sanırım yaramıyor dıger arkadaslarada attım ama
Hocam bende anlık olarak stok görünce klavyeyi beyaz aldım ama her şey siyahbenım ekipmanlar beyaz farklı renk istemiyorum yoksa alırdım
yarıyorsa dıger arkadaslara sorun ama fazla yok heBana da atsanıza hocam