gerçek mi bu? Lan bu ne? aylık mı 30 euro sınırı?hayir kisi basina
gerçek mi bu? Lan bu ne? aylık mı 30 euro sınırı?hayir kisi basina
Ulan ya işe uçak ile gidip gelecektim neyse hayırlısı olsun şefim eyvallahHocam f35i Amerika trye satmıyor ama f75 alacaksanız aynı sipariş içinde alamıyorsunuz fiyattan ötürü
Maaleseffgerçek mi bu? Lan bu ne? aylık mı 30 euro sınırı?
e kargoya verildiler kargoya verildikten sonra iptal olmaz dedi yalvardım yakardım da bazı ürünleri iptal ettirmeye çalıştım talepte bulundu 24 saatte dönücez dediMaaleseff
Maaleseff
Aslınsa ürün başına sınır ama temu falan bunlara tek bir pakete koyup yolladığı için Paket başına olarak sayıyorlar gümrüktekilerdepaket başına değil mi 30 euro?
Paket başınaysa 6 paketim var şuanda dsagnsdg hiçbiri 30 euroyu geçmiyo. O paketlerden birinide iptal etmeye çalışıcam bi şekildeAslınsa ürün başına sınır ama temu falan bunlara tek bir pakete koyup yolladığı için Paket başına olarak sayıyorlar gümrüktekilerde
Hepsini ayrı ayrı sipariş ettim.Hocam merak ettiğim için soruyorum nasıl o kadar şey dokdurdunuzda Sepet tutarına asmadı ayrı ayrı mı sipariş ettiniz?
Yardımcı olacak var mıArkadaşlar böyle gümrükte sorun olur mu ?
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar benim siparişler bu şekilde kargolanmış. Paket sınırına takılır mı? iptal edebiliyo muyum bu noktadan sonra
Alıntıyı görüntüle
Hocam alıntıya bakar mısın bi benim siparişim 6 paket değil de 5 paket ya da 3 paket olsaydı bir sorun yaşar mıydım? Şuanda 6 paket olduğu için kesin bi sorun var da onu bi şekilde halletmeye çalışıcam artıkAslınsa ürün başına sınır ama temu falan bunlara tek bir pakete koyup yolladığı için Paket başına olarak sayıyorlar gümrüktekilerde