Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Ahmet
Ayni tcden 5 taneye kadar 30 euroluk urun alabiliyor muyuz yani?
Evet öyle biliyorum ben zaten temu'nun da avantajı bu, tek paket yaptıkları için ürünü içinde birden fazla mal olsa da tek paket olduğu için bir sayıyorlar.

gven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Güven
Arkadaşlar siyah rengi mevcut şuan bilginize

asiwe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Tarık Kömürcü
Evet öyle biliyorum ben zaten temu'nun da avantajı bu, tek paket yaptıkları için ürünü içinde birden fazla mal olsa da tek paket olduğu için bir sayıyorlar.
Kanka bana 6 paket gelicek (herkes temu 1 paket yapıyo dedi benim siparişlerden birini 3 pakete böllmüş bahtıma bişeyler girsin). Gümrüğe hepsi takılır mı yoksa geçecekleri seçebilir miyim acaba? mouse en önemlisi diğer ıvır zıvırlar takılsa da bişey olmaz

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Ahmet
Kanka bana 6 paket gelicek (herkes temu 1 paket yapıyo dedi benim siparişlerden birini 3 pakete böllmüş bahtıma bişeyler girsin). Gümrüğe hepsi takılır mı yoksa geçecekleri seçebilir miyim acaba? mouse en önemlisi diğer ıvır zıvırlar takılsa da bişey olmaz
knk biraz sıkıntılı bir durum buna tam bir şey diyemiyorum maalesef. Bence gümrük memuru uğraşmaz.

Amd34

80+ Silver
Hâlâ stok arayanları görünce çıldırıyorum tam dayaklık boşa yorum oluyor

ErenN_010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren Otuzbirebağımlıoğulları
hocam ben de alabilirim de temu dan alışveriş ne kadar güvenli hiç yapmadım ürün doğru gelmesse falan noluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,941
Üyeler
161,361
Son üye
Gökay Güler
Top Bottom