bedava fiyatına hocam hiç yoktan kenarda köşede dursun.bende beyaz aldim beyaz mi alsam elimde epomaker gk68xs var gerek var mi buna
bedava fiyatına hocam hiç yoktan kenarda köşede dursun.bende beyaz aldim beyaz mi alsam elimde epomaker gk68xs var gerek var mi buna
beyazi mi iyi siyahimibedava fiyatına hocam hiç yoktan kenarda köşede dursun.
o kadar yorumlar var hala bu tarz soru sormanız gerçekten çok ama çok fazla saçma trendyol hepsiburada gibi yerlerden kat kat güvenli ve sağlamhocam ben de alabilirim de temu dan alışveriş ne kadar güvenli hiç yapmadım ürün doğru gelmesse falan noluyor
herhangi bir yurt dışı alışveriş deneyimi olmayan biri için gayet normal bir soru toxic cevaplarınızı kendinize saklayın.İyi forumlaro kadar yorumlar var hala bu tarz soru sormanız gerçekten çok ama çok fazla saçma trendyol hepsiburada gibi yerlerden kat kat güvenli ve sağ
Hangisi sistemine uyarsa hocam.beyazi mi iyi siyahimi
Ne alakası var ki neredeyse 2 hafta oldu forumun en popüler konusu temu ve satılan ürünlerherhangi bir yurt dışı alışveriş deneyimi olmayan biri için gayet normal bir soru toxic cevaplarınızı kendinize saklayın.İyi forumlar
Kaça almıştınız tüm mevla iade edildi mi ?Siyah iade ettim beyaz gelir mi tekrardan
benimde ilk alıverisim oldu bir sorun olacağını sanmıyorum yabancı sitelerden çocukluğumdan beri bişeyler alırım her türlü sorunda yardımcı oluyorlar, fakat temu sanırım vergiyi iade etmiyormuş siparişi yaptıktan sonra vazgeçtim iptal edeyim dedim 560tl iptal diyordu sonra vazgeçtim olmadı kenara kaldırırım başka klavye alırım dedim artıkherhangi bir yurt dışı alışveriş deneyimi olmayan biri için gayet normal bir soru toxic cevaplarınızı kendinize saklayın.İyi forumlar
Olabilir hocam. Temuyu hâlâ bilmeyen bir çok kişi var sonuçta.Ne alakası var ki neredeyse 2 hafta oldu forumun en popüler konusu temu ve satılan ürünler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Milletin stok bekleyip hemen almaya çalıştığı bir uygulamaya güvenilir mi diye sormak normal mi D:
Çok satıldı ve konular döndü çok ilanı olur muhtemelen 1 haftaya, al sat için değilde kullanmak için alınır bence.al sata gidermi acaba
820pro var geçmem ondan bunaOlabilir hocam. Temuyu hâlâ bilmeyen bir çok kişi var sonuçta.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok satıldı ve konular döndü çok ilanı olur muhtemelen 1 haftaya, al sat için değilde kullanmak için alınır bence.
Evet iade edildi. Yüzde 20 indirimle 827 liraya almıştım. İade ettim de kuponu da iade ettiler beyazı aldım hemen indirmleKaça almıştınız tüm mevla iade edildi mi ?