Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Amd34

80+ Silver
hocam ben de alabilirim de temu dan alışveriş ne kadar güvenli hiç yapmadım ürün doğru gelmesse falan noluyor
:D o kadar yorumlar var hala bu tarz soru sormanız gerçekten çok ama çok fazla saçma trendyol hepsiburada gibi yerlerden kat kat güvenli ve sağlam

ErenN_010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Eren Otuzbirebağımlıoğulları
:D o kadar yorumlar var hala bu tarz soru sormanız gerçekten çok ama çok fazla saçma trendyol hepsiburada gibi yerlerden kat kat güvenli ve sağ
:D herhangi bir yurt dışı alışveriş deneyimi olmayan biri için gayet normal bir soru toxic cevaplarınızı kendinize saklayın.İyi forumlar

Amd34

80+ Silver
:D herhangi bir yurt dışı alışveriş deneyimi olmayan biri için gayet normal bir soru toxic cevaplarınızı kendinize saklayın.İyi forumlar
Ne alakası var ki neredeyse 2 hafta oldu forumun en popüler konusu temu ve satılan ürünler :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Milletin stok bekleyip hemen almaya çalıştığı bir uygulamaya güvenilir mi diye sormak normal mi D:

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
benimde ilk alıverisim oldu bir sorun olacağını sanmıyorum yabancı sitelerden çocukluğumdan beri bişeyler alırım her türlü sorunda yardımcı oluyorlar, fakat temu sanırım vergiyi iade etmiyormuş siparişi yaptıktan sonra vazgeçtim iptal edeyim dedim 560tl iptal diyordu sonra vazgeçtim olmadı kenara kaldırırım başka klavye alırım dedim artık

bu klavyeyi kovalayanlar bence logitech g410 russian klavyeye bakabilir arada 150 tl fark var ve tr garantili oluyor fatura kesileceği için

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Arda
Ne alakası var ki neredeyse 2 hafta oldu forumun en popüler konusu temu ve satılan ürünler :D

Milletin stok bekleyip hemen almaya çalıştığı bir uygulamaya güvenilir mi diye sormak normal mi D:
Olabilir hocam. Temuyu hâlâ bilmeyen bir çok kişi var sonuçta.

al sata gidermi acaba
Çok satıldı ve konular döndü çok ilanı olur muhtemelen 1 haftaya, al sat için değilde kullanmak için alınır bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Halil Çalık
Beyler bana düşük fiyata alınmış ss lazım var mıdır ?

HarlBO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
İbrahim Hamza Önen
Olabilir hocam. Temuyu hâlâ bilmeyen bir çok kişi var sonuçta.

Çok satıldı ve konular döndü çok ilanı olur muhtemelen 1 haftaya, al sat için değilde kullanmak için alınır bence.
820pro var geçmem ondan buna

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,177
Üyeler
164,262
Son üye
linviso
Top Bottom