❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Evet öyle biliyorum ben zaten temu'nun da avantajı bu, tek paket yaptıkları için ürünü içinde birden fazla mal olsa da tek paket olduğu için bir sayıyorlar.
E ben bosuna mi babaannem uzerinden aldim :kekw: Kisi basi aylik toplam urun 30 euro saniyordum ben.

Evet öyle biliyorum ben zaten temu'nun da avantajı bu, tek paket yaptıkları için ürünü içinde birden fazla mal olsa da tek paket olduğu için bir sayıyorlar.
Kanka bana 6 paket gelicek (herkes temu 1 paket yapıyo dedi benim siparişlerden birini 3 pakete böllmüş bahtıma bişeyler girsin). Gümrüğe hepsi takılır mı yoksa geçecekleri seçebilir miyim acaba? mouse en önemlisi diğer ıvır zıvırlar takılsa da bişey olmaz

Kanka bana 6 paket gelicek (herkes temu 1 paket yapıyo dedi benim siparişlerden birini 3 pakete böllmüş bahtıma bişeyler girsin). Gümrüğe hepsi takılır mı yoksa geçecekleri seçebilir miyim acaba? mouse en önemlisi diğer ıvır zıvırlar takılsa da bişey olmaz
knk biraz sıkıntılı bir durum buna tam bir şey diyemiyorum maalesef. Bence gümrük memuru uğraşmaz.

Hâlâ stok arayanları görünce çıldırıyorum tam dayaklık boşa yorum oluyor

hocam ben de alabilirim de temu dan alışveriş ne kadar güvenli hiç yapmadım ürün doğru gelmesse falan noluyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri