Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berke Koray
2 gün önce kupon isterken Tony mi ne bir adam resmen bana kalpli öpücük emojileri ile yavsadi
O emojileri adamlara zorla attırıyorlar sanırım bana da attılar birkaç kişide daha görmüştüm. Ya otomatik sistem atıyor ya da başka bir iş var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tekte bağlandı bakalım verecek mi kod :D
Biraz ısrar edin vermezlerse en son yine vermezlerse sohbet bitirip yeni birisiyle sohbet başlat.

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
763
İsim
lappelduvide
O emojileri adamlara zorla attırıyorlar sanırım bana da attılar birkaç kişide daha görmüştüm. Ya otomatik sistem atıyor ya da başka bir iş var.

Biraz ısrar edin vermezlerse en son yine vermezlerse sohbet bitirip yeni birisiyle sohbet başlat.
alırım dedim mi alıırııııım :D rebate100 yazdı ama çalışmıyo bu :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berke Koray
tmm

veremem dedi
sanırım botla konuştun müşteri hizmetlerine bağlanmak istiyorum yaz. Canlı sohbete atacak oradaki kişiye yaz veremem derse 1 2 zorla eğer yine vermezse başka bir müşteri hizmetlisine bağlan.

RayqHS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Rayq61
sanırım botla konuştun müşteri hizmetlerine bağlanmak istiyorum yaz. Canlı sohbete atacak oradaki kişiye yaz veremem derse 1 2 zorla eğer yine vermezse başka bir müşteri hizmetlisine bağlan.
tamam teşekkürler

swishhy7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Swishhy
An itibari ile f75 i siparis verdim. Elimde 2 adet klavye var biri ak820 max biride f75 olacak. Sizce hangisini kullanmaliyim ve hangisini satmaliyim satacaksam kaca giderler?

rh4nE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
erhan nalbantoğlu
çinliler sağolsun 1000 liraya ajazz apex ve bugün 600 liraya f75 sahibi oldum inşallah hayırlsıyla da gelse

Top Bottom