Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
916
İsim
Hüseyin
Bu çalışmıyor hatalı başka kod tanımlayabilir misiniz diye zorlayınca veriyor.
Şöyle dedi bekliyorum
Sabrınız için teşekkür ederiz, değerli müşterimiz. Kontrol ettiğimde, benim de satış sonrası ve lojistik sorularında müşteri hizmetleri temsilcisi olduğumu gördüm. Bu nedenle, maalesef size en iyi şekilde yardımcı olamayacağım.Sorununuzun benzersiz doğasını ve size en iyi hizmeti sunma taahhüdümüzü dikkate alarak, lütfen sizi Promosyon departmanımıza aktarmamıza izin verin. Sizi onlara aktarmamız için lütfen biraz bekleyin. Razı mısınız?

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Uğur Çam
110tl indirimi nasıl aldınız hocam
Hocam dedim indirim yapabilir misiniz yararlanabilir miyim dedim direkt 110 tl indirdim yapacağım kabul mu dedi evet dedim yaptı
Kupon verir misiniz dedim pardon indirim değil

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,140
İsim
Emre
Hocam dedim indirim yapabilir misiniz yararlanabilir miyim dedim direkt 110 tl indirdim yapacağım kabul mu dedi evet dedim yaptı
Kupon verir misiniz dedim pardon indirim değil
Ben bunu ilk denediğimde olmaz diye çemkirdiydi temsilci tekrar denedim %20 kupon tanımlı ztn dedi alamadım 110tl kredi fln yada indirim artık ne diye geçiyorsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
916
İsim
Hüseyin
Alabildiniz mi kuponu.
bot mu verdi temsilcimi birde ne yazdınız hocam
111 tl kupon verir misiniz dedim.
İşletmenizin değerini biliyoruz ve yaşadığınız herhangi bir aksaklık için içtenlikle özür dileriz. İndirim kuponlarının herkese açık olmadığını ve kullanıcılara rastgele dağıtıldığını üzülerek bildiririz. Yani, kuponların kullanımı için herhangi bir kullanıcıya özel bir hak veya şart yoktur.Kupon mevcut olsaydı, müşteri hizmetleri olarak size bu kuponu sunmaktan memnuniyet duyarız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berke Koray
111 tl kupon verir misiniz dedim.
İşletmenizin değerini biliyoruz ve yaşadığınız herhangi bir aksaklık için içtenlikle özür dileriz. İndirim kuponlarının herkese açık olmadığını ve kullanıcılara rastgele dağıtıldığını üzülerek bildiririz. Yani, kuponların kullanımı için herhangi bir kullanıcıya özel bir hak veya şart yoktur.Kupon mevcut olsaydı, müşteri hizmetleri olarak size bu kuponu sunmaktan memnuniyet duyarız.
Hayırlı olsun. Gelen kişiye göre değişiyor hepsi farklı şeyler sallıyor. Bazılarını çok darlamışlar sanırım hemen veriyorlar.

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Musa Topçu
%20 indirim kodu alma bugu buldum galiba değersiz kuponlarınız varsa gözükmüyor diye desteğe yazın yeni hesap vs. İle kupon gözükmüyor diyin aktif kuğon bulunması gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu temu benden ne çekti ya sahibi gelip bıçağı takacak en sonunda

Ekler

• Screenshot_20241103_210923_Temu.jpg
    Screenshot_20241103_210923_Temu.jpg
    251 KB · Hit: 58
  • Screenshot_20241103_211119_Temu.jpg
    Screenshot_20241103_211119_Temu.jpg
    244.4 KB · Hit: 57
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berke Koray
%20 indirim kodu alma bugu buldum galiba değersiz kuponlarınız varsa gözükmüyor diye desteğe yazın yeni hesap vs. İle kupon gözükmüyor diyin aktif kuğon bulunması gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu temu benden ne çekti ya sahibi gelip bıçağı takacak en sonunda
Bende yaklaşık 10 tane 700'e 70 kuponu var. Ben yapmaya çalışsam evime baskına gelirler sanırım :D

Top Bottom