Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Musa Topçu
Bende yaklaşık 10 tane 700'e 70 kuponu var. Ben yapmaya çalışsam evime baskına gelirler sanırım :D
şunları söyle kupon alabilir miyim de o da kuponunuz var diyecek sende yok gözükmüyor falan de ss isteyecek boş kupon kısmı olan bir hesaptan ss al at tanımlıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berke Koray
şunları söyle kupon alabilir miyim de o da kuponunuz var diyecek sende yok gözükmüyor falan de ss isteyecek boş kupon kısmı olan bir hesaptan ss al at tanımlıyor
Hocam bana zaten %20'lik kupon verdiler alacağımı aldım. Fazlasında gözüm yok dursunlar köşede kenarda. Bu tür şeyler ileride sıkıntıya da sebep olabilir riske girmeye gerek yok bence.

swishhy7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Swishhy
Arkadaslar siyah ve beyaz rengi arasinda renk harici bir fark varmi? Varsa hangisi daha iyidir

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berke Koray
Arkadaslar siyah ve beyaz rengi arasinda renk harici bir fark varmi? Varsa hangisi daha iyidir
Sanırım switch farkı varmış ama hangisi daha iyi bilmiyorum. Ben hem görünüşü için hem de birkaç arkadaş iyi dediği için beyazı aldım.

rh4nE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
erhan nalbantoğlu
arkadaşlar benim temudan 2nci alışverişimi yaptım 2side farklı hesap minimum sepet tutarından dolayı 2.alışverişte kardeşimin tcsini kullandım sıkıntı olur mu gümrükte benim aklıma takılan şey aynı adresi vermem

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
lappelduvide
indirim kodu falan var mı ilk kez sipariş vericem de

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
lappelduvide
desteğe ilk defa sipariş vercem kupon rica edebilirmiyim yaz
Dikkatli incelemelerimiz doğrultusunda, şu anda yeniden kullanıma sunulacak uygun bir kuponun bulunmadığını üzülerek bildirmek zorundayız. Bu konuda doğrudan yardımcı olamadığımız için içtenlikle özür dileriz. Ayrıca, kupon kazanılabilecek daha fazla etkinlik sunmak için de çok çalışıyoruz. Uygulama bildirimlerimize, e-posta uyarılarımıza ve SMS'lerimize abone olarak bu etkinlikler hakkında güncel bilgilere sahip olabilirsiniz. Önerilerimizin sizin için faydalı olmasını umuyoruz.

hazır mesaj gönderiyorlar canlı birine nasıl ulaşabilirim :D

rh4nE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
erhan nalbantoğlu
operatöre bağlanmak istiyorumu kopyala bağlayana kadar yapıştır
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 veya 4. yazışında bağlanıyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berke Koray
Dikkatli incelemelerimiz doğrultusunda, şu anda yeniden kullanıma sunulacak uygun bir kuponun bulunmadığını üzülerek bildirmek zorundayız. Bu konuda doğrudan yardımcı olamadığımız için içtenlikle özür dileriz. Ayrıca, kupon kazanılabilecek daha fazla etkinlik sunmak için de çok çalışıyoruz. Uygulama bildirimlerimize, e-posta uyarılarımıza ve SMS'lerimize abone olarak bu etkinlikler hakkında güncel bilgilere sahip olabilirsiniz. Önerilerimizin sizin için faydalı olmasını umuyoruz.

hazır mesaj gönderiyorlar canlı birine nasıl ulaşabilirim :D
Canlı sohbete bağlanabilir miyim ya da müşteri hizmetlerinden birisini bağlayabilir misiniz yaz.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
Top Bottom