❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bende yaklaşık 10 tane 700'e 70 kuponu var. Ben yapmaya çalışsam evime baskına gelirler sanırım :D
şunları söyle kupon alabilir miyim de o da kuponunuz var diyecek sende yok gözükmüyor falan de ss isteyecek boş kupon kısmı olan bir hesaptan ss al at tanımlıyor

şunları söyle kupon alabilir miyim de o da kuponunuz var diyecek sende yok gözükmüyor falan de ss isteyecek boş kupon kısmı olan bir hesaptan ss al at tanımlıyor
Hocam bana zaten %20'lik kupon verdiler alacağımı aldım. Fazlasında gözüm yok dursunlar köşede kenarda. Bu tür şeyler ileride sıkıntıya da sebep olabilir riske girmeye gerek yok bence.

Arkadaslar siyah ve beyaz rengi arasinda renk harici bir fark varmi? Varsa hangisi daha iyidir

arkadaşlar benim temudan 2nci alışverişimi yaptım 2side farklı hesap minimum sepet tutarından dolayı 2.alışverişte kardeşimin tcsini kullandım sıkıntı olur mu gümrükte benim aklıma takılan şey aynı adresi vermem

desteğe ilk defa sipariş vercem kupon rica edebilirmiyim yaz
Dikkatli incelemelerimiz doğrultusunda, şu anda yeniden kullanıma sunulacak uygun bir kuponun bulunmadığını üzülerek bildirmek zorundayız. Bu konuda doğrudan yardımcı olamadığımız için içtenlikle özür dileriz. Ayrıca, kupon kazanılabilecek daha fazla etkinlik sunmak için de çok çalışıyoruz. Uygulama bildirimlerimize, e-posta uyarılarımıza ve SMS'lerimize abone olarak bu etkinlikler hakkında güncel bilgilere sahip olabilirsiniz. Önerilerimizin sizin için faydalı olmasını umuyoruz.

hazır mesaj gönderiyorlar canlı birine nasıl ulaşabilirim :D

operatöre bağlanmak istiyorumu kopyala bağlayana kadar yapıştır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 veya 4. yazışında bağlanıyorsun

Dikkatli incelemelerimiz doğrultusunda, şu anda yeniden kullanıma sunulacak uygun bir kuponun bulunmadığını üzülerek bildirmek zorundayız. Bu konuda doğrudan yardımcı olamadığımız için içtenlikle özür dileriz. Ayrıca, kupon kazanılabilecek daha fazla etkinlik sunmak için de çok çalışıyoruz. Uygulama bildirimlerimize, e-posta uyarılarımıza ve SMS'lerimize abone olarak bu etkinlikler hakkında güncel bilgilere sahip olabilirsiniz. Önerilerimizin sizin için faydalı olmasını umuyoruz.

hazır mesaj gönderiyorlar canlı birine nasıl ulaşabilirim :D
Canlı sohbete bağlanabilir miyim ya da müşteri hizmetlerinden birisini bağlayabilir misiniz yaz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri