Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berke Koray
Sonunda %20 kupon alabildim. Yanında küçük bir parça ile 840 TL'ye geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir tek bana gelmiyor herhalde bu %20. :D
Hocam 1 2 defa değiştirin müşteri hizmetini rebate100 diye bir şey yazıyorlar sürekli bu çalışmıyor hesabıma bir kupon tanımlama şansınız yok mu acaba diye sorun 1-2 defa sorunca sonunda teklif ediyorlar.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Emre
Bir tek bana gelmiyor herhalde bu %20. :D
Hocam ben şu herkese verdikleri kredi için yazdım arkadaşıma fln tanımlanmış bana niye tanımlanmadı fln filan biraz uzattım adam da en son yaşattığımız sorundan dolayı özür dileriz %20 yeterli olur mu dedi tanımladı yanlışlıkla almış gibi bir şey oldum

Dahası  
Reaksiyon skoru
949
İsim
Hüseyin
Hocam ben şu herkese verdikleri kredi için yazdım arkadaşıma fln tanımlanmış bana niye tanımlanmadı fln filan biraz uzattım adam da en son yaşattığımız sorundan dolayı özür dileriz %20 yeterli olur mu dedi tanımladı yanlışlıkla almış gibi bir şey oldum
Sonunda %20 kupon alabildim. Yanında küçük bir parça ile 840 TL'ye geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 1 2 defa değiştirin müşteri hizmetini rebate100 diye bir şey yazıyorlar sürekli bu çalışmıyor hesabıma bir kupon tanımlama şansınız yok mu acaba diye sorun 1-2 defa sorunca sonunda teklif ediyorlar.
Yazdım veremeyiz yapamayız deyip duruyorlar 2 alışveriş yaptım hala tık yok. Zorlayayım mı diyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berke Koray
Yazdım veremeyiz yapamayız deyip duruyorlar 2 alışveriş yaptım hala tık yok. Zorlayayım mı diyorsunuz?
Hocam ben sabah 1 kere yazdım geri dönüş olmadı bu sefer kafaya koydum almayı tekrar yazdım. Bu seferki 3 4 defa biz tanımlayamayız yapamayız takip edin cart curt yazdı. Bende işte alacağım ürün tükenmek üzere stoğu bitecek vesaire yazdım. 2-3 defa işte anasayfada şunu yaz bunu yaz dedi bende olmuyor diyince en sonunda teklif etti. Bir kişiye 2-3 defa söyle olmazsa başka birisi ile konuş.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,235
İsim
yusuf ecer

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277