❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
2 gün önce kupon isterken Tony mi ne bir adam resmen bana kalpli öpücük emojileri ile yavsadi
O emojileri adamlara zorla attırıyorlar sanırım bana da attılar birkaç kişide daha görmüştüm. Ya otomatik sistem atıyor ya da başka bir iş var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tekte bağlandı bakalım verecek mi kod :D
Biraz ısrar edin vermezlerse en son yine vermezlerse sohbet bitirip yeni birisiyle sohbet başlat.

O emojileri adamlara zorla attırıyorlar sanırım bana da attılar birkaç kişide daha görmüştüm. Ya otomatik sistem atıyor ya da başka bir iş var.

Biraz ısrar edin vermezlerse en son yine vermezlerse sohbet bitirip yeni birisiyle sohbet başlat.
alırım dedim mi alıırııııım :D rebate100 yazdı ama çalışmıyo bu :D

tmm

veremem dedi
sanırım botla konuştun müşteri hizmetlerine bağlanmak istiyorum yaz. Canlı sohbete atacak oradaki kişiye yaz veremem derse 1 2 zorla eğer yine vermezse başka bir müşteri hizmetlisine bağlan.

An itibari ile f75 i siparis verdim. Elimde 2 adet klavye var biri ak820 max biride f75 olacak. Sizce hangisini kullanmaliyim ve hangisini satmaliyim satacaksam kaca giderler?

çinliler sağolsun 1000 liraya ajazz apex ve bugün 600 liraya f75 sahibi oldum inşallah hayırlsıyla da gelse

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri