Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Beguile
Arkadaşlar yeni hesap için kod varmı

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
leobog reaper gülüm
Benimki kaç gündür uçuyor, marstan geliyor heralde UFOyla
Sistem siyah ama alırken stok yoktu mecburen beyaz aldım zaten beyaz'ın tipi daha iyi inşallah çok sırıtmaz

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Mert ash
Benimki kaç gündür uçuyor, marstan geliyor heralde UFOyla
Sistem siyah ama alırken stok yoktu mecburen beyaz aldım zaten beyaz'ın tipi daha iyi inşallah çok sırıtmaz
sırıtmaz sırıtmaz bide yanına beyaz apex çektiysen ohh

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,176
İsim
Volkan

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
sırıtmaz sırıtmaz bide yanına beyaz apex çektiysen ohh
Siyah Apex çektim :kekw: beyazın stoğu yoktu zaten satıştan kalktı ben siparişi verdikten bir kaç saat sonra

F75'in sol üstünde ESC'nin sağındaki ışık sürekli yanıyor o ne?
1730987208522.png

• Klavyeyi şarj etmek için verilen USB kablosuyla klavyeyi bilgisayara bağlayın. Şarj sırasında, şarj gösterge çubuğu çalışır. Gösterge ışığı tam şarj olduktan sonra her zaman açıktır.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle
  • Klavyeyi şarj etmek için verilen USB kablosuyla klavyeyi bilgisayara bağlayın. Şarj sırasında, şarj gösterge çubuğu çalışır. Gösterge ışığı tam şarj olduktan sonra her zaman açıktır.
Hocam siz bugün ürünün kullanma kılavuzunu hatim ettiniz hafızlık mertebesine az kaldı

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,176
İsim
Volkan
Sağlam zaten boşuna bekliyorsun
yok be Asus klavye var ztn gerek yok para kalmadı :D birde sarmıyor pc işleri satcam muhtemelen her şeyi arabayı alsam bırakmam ztn bir tane elektronik :D alırım bir ofis laptop o kadar

Hocam siz bugün ürünün kullanma kılavuzunu hatim ettiniz hafızlık mertebesine az kaldı
:D valla öyle oldu hocam sizle birlikte bende öğrenmiş oldum. Dün buldum kullanma kılavuzunu. İçerisindekileri de gelen sorulara göre sizlerle paylaşmak istedim. İyi de oldu. Klavye geldiğinde sanki daha önce kullanmış gibi olacağım sanırım :D

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
yok be Asus klavye var ztn gerek yok para kalmadı :D birde sarmıyor pc işleri satcam muhtemelen her şeyi arabayı alsam bırakmam ztn bir tane elektronik :D alırım bir ofis laptop o kadar
Hevesin kalmadıysa boşver ama hala sık sık kullanıyor ve ilgileniyorsan al

Top Bottom