Benimki kaç gündür uçuyor, marstan geliyor heralde UFOylaleobog reaper gülüm
Yumruk atacagımı sanmamDenersen sonuçları bekliyorum
sırıtmaz sırıtmaz bide yanına beyaz apex çektiysen ohhBenimki kaç gündür uçuyor, marstan geliyor heralde UFOyla
Sistem siyah ama alırken stok yoktu mecburen beyaz aldım zaten beyaz'ın tipi daha iyi inşallah çok sırıtmaz
Oho benımkı gumrukten geçtiBenimki kaç gündür uçuyor, marstan geliyor heralde UFOyla
Sistem siyah ama alırken stok yoktu mecburen beyaz aldım zaten beyaz'ın tipi daha iyi inşallah çok sırıtmaz
niye sağlam çıkarrsa bende alcam ben almıyım mıYumruk atacagımı sanmam
Siyah Apex çektim beyazın stoğu yoktu zaten satıştan kalktı ben siparişi verdikten bir kaç saat sonrasırıtmaz sırıtmaz bide yanına beyaz apex çektiysen ohh
F75'in sol üstünde ESC'nin sağındaki ışık sürekli yanıyor o ne?
Sağlam zaten boşuna bekliyorsunniye sağlam çıkarrsa bende alcam ben almıyım mı
Hocam siz bugün ürünün kullanma kılavuzunu hatim ettiniz hafızlık mertebesine az kaldıAlıntıyı görüntüle
- Klavyeyi şarj etmek için verilen USB kablosuyla klavyeyi bilgisayara bağlayın. Şarj sırasında, şarj gösterge çubuğu çalışır. Gösterge ışığı tam şarj olduktan sonra her zaman açıktır.
yok be Asus klavye var ztn gerek yok para kalmadı birde sarmıyor pc işleri satcam muhtemelen her şeyi arabayı alsam bırakmam ztn bir tane elektronik alırım bir ofis laptop o kadarSağlam zaten boşuna bekliyorsun
valla öyle oldu hocam sizle birlikte bende öğrenmiş oldum. Dün buldum kullanma kılavuzunu. İçerisindekileri de gelen sorulara göre sizlerle paylaşmak istedim. İyi de oldu. Klavye geldiğinde sanki daha önce kullanmış gibi olacağım sanırımHocam siz bugün ürünün kullanma kılavuzunu hatim ettiniz hafızlık mertebesine az kaldı
Hevesin kalmadıysa boşver ama hala sık sık kullanıyor ve ilgileniyorsan alyok be Asus klavye var ztn gerek yok para kalmadı birde sarmıyor pc işleri satcam muhtemelen her şeyi arabayı alsam bırakmam ztn bir tane elektronik alırım bir ofis laptop o kadar