İlk mekanik klavyemde aynısını bende yaşamıştım hocam normal benceSize bir danışsam klavye fazla hassas hissettirdi bana az bir deymede hissediyor (15 senedir laptop kullanıyorum) normal mi
mekaniğin olayı o, benimki henüz gelmedi fakat asus rog kullanıyorum tuş %30 baskıyı aldığında aktifleşiyor dokunmatik gibi oluyor sankiSize bir danışsam klavye fazla hassas hissettirdi bana az bir deymede hissediyor (15 senedir laptop kullanıyorum) normal mi
SHIFT basip , = < (virgul = <) . = > (nokta = >) deneyin hocamİlk kez %75 US Layout klavye kullanıyorum. "<" ">" tuşlarına ekran klavyesi hariç kısayolunu bulamadım. Yardımcı olacak var mı?
graywood v3 ün hassaslıgı elınızı ustune koydugunuzda algılayacak kadar yumusak değil. ben bundan once red switch kullandım ve oyunda wasd üzerindeyken yanlışlıkla basıyordum. bunun sertliği çok iyi.Size bir danışsam klavye fazla hassas hissettirdi bana az bir deymede hissediyor (15 senedir laptop kullanıyorum) normal mi
Az biraz üstünde baskı varken klavye hissediyor ben hissetmiyorum.Reaper var beyaz aldım bengraywood v3 ün hassaslıgı elınızı ustune koydugunuzda algılayacak kadar yumusak değil. ben bundan once red switch kullandım ve oyunda wasd üzerindeyken yanlışlıkla basıyordum. bunun sertliği çok iyi.
DegılBu daha iyi değil mi??
Değil attığın klavye membrane mekanik hisli.Bu daha iyi değil mi??
mekanik bile değil buBu daha iyi değil mi??
her swıtch ın kendıne gore ıyılıgı vardıPeki red switch en iyis değilmi bu klavye red switch değil çünkü (aldıktan 1 gün sonra aklıma düştü bu düşünce tüm tr saldirdik resmen buna almaya niyetim yoktu günde 10 defa bunu gördüm en son bende alacam dedim aldım )