işe yaramıyor malesefFn+sol shift yazmış biri denermisn kapancak mı
işe yaramıyor malesefFn+sol shift yazmış biri denermisn kapancak mı
Sabit mi yaniyor ,işe yaramıyor malesef
hayır yukardan asagıya doluyor gibi yanıyorSabit mi yaniyor ,
Sipariş gecikti dedim bot kendisi %20 tanımladı.Soruyu düzgünce okusan siyah alinir mi dedigimi anlarsın? Zaten beyaz almışım
Bide " XD "
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki normal fiyattan mi aliyon yoksa promosyon mu bekliyon
730 nasıl yaptınız hocam bide siyah beyaz arasında fark mı kaçırdım muhabbeti birazpromosyon veriyorlar uğraşman lazım sayfa 390-400 lerde
PatlıcanlıDondurmaÇorbası isimli arkadaş tarif etmiş o şekilde indirim alabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben hem siyahı hem beyazı aldım ortlama 730tl civarında teki
dostum sadece swıtch ve renk farkı var ılk sayfada vıdeosu var ızle anlarsın730 nasıl yaptınız hocam bide siyah beyaz arasında fark mı kaçırdım muhabbeti biraz
Teşekkür ettim beyaz daha hoş geldi ondan almayı düşünüyodum zaten tek sıkıntı şu 700 lere nasıl alınıyor onu anlamadımdostum sadece swıtch ve renk farkı var ılk sayfada vıdeosu var ızle anlarsın
desteke yaz kupon almaya calıs yada kredı ısteTeşekkür ettim beyaz daha hoş geldi ondan almayı düşünüyodum zaten tek sıkıntı şu 700 lere nasıl alınıyor onu anlamadım
Kupon verdiler kredide alınıyor sanırımda bi vermediler vercez dediler kaç saat oldu yok stok biticek şimdi pat diye kalcam ondanda bilemedimdesteke yaz kupon almaya calıs yada kredı ıste
stok bıtmıyor artık korkma ama sansına gıderse kızmaKupon verdiler kredide alınıyor sanırımda bi vermediler vercez dediler kaç saat oldu yok stok biticek şimdi pat diye kalcam ondanda bilemedim