Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
Kerem Eldes
ıyı duruyor bakmadım ama aula daha ucuz
yani yurt dışında baktım MageGee klavyeler 36-49 dolar arasındayken Aula 75 dolar civarı. Acaba dolandırıcılık olma ihtimali var mı bu kadarı çok ucuz

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
Kerem Eldes
hayır dolandırıcılık olsa gelmezdı suan gelıp kullananlar var temu sagolsun boyle oldu normalde ınmez bu paralar
Çok enteresan tamamdır ben de alıyorum hemen çok teşekkürler

pyrex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kaan Çiflikoğlu
indirim kartı var hesapta klavye bi çıkmadı pes edip normal fiyattan mı alsam ne kadar indirim oluyor ki yine hu hesap sepet sınırı diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

indirim kartı var hesapta klavye bi çıkmadı pes edip normal fiyattan mı alsam ne kadar indirim oluyor ki yine hu hesap sepet sınırı diyor
Garip bi şekilde farklı bi hesap açmıştım sinirlenip orda min sepet sınırı yok hiç indirimle falan uğraşmayıp alsam mı direkt diye arada kaldım

HalilCK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Halil Çalık
Beyler klavye için uygulama linki atar mısınız kaçırdım da ?

Garip bi şekilde farklı bi hesap açmıştım sinirlenip orda min sepet sınırı yok hiç indirimle falan uğraşmayıp alsam mı direkt diye arada kaldım
Hocam bekleme al bence

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mahir

Valla bilmiyorum, bende de çıkmadı ama bazılarında çıkmış.

pyrex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kaan Çiflikoğlu
Valla bilmiyorum, bende de çıkmadı ama bazılarında çıkmış.
uğraşmıyorum o zaman daha şu min sepet tutarı olayına sinir olmuştum yeni hesapta çıkmıyor ordan alayım öğlene doğru tam param olmadığı vakitte geldi 3-5 hesabını yapar oldum

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Eren Öz
Forum bilgeleri sizce Apex PRO TKL'den geçiş yapılır mı buna?
Veya alınır mı durması için sonradan kullanmaya?

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Esen
Az önce klavyenın renklerıyle oynarken klavye birden bricklendi. Firmware attım kabloyu takıp sonra tak çıkar yaptım kabloyu öyle düzeldi. mefta oldu herhalde diye düşünmüştüm. driveriyle ışık ayarlarken oldu 2.4ghz de kullanırken haberınız olsun. böyle bişi yaşarsanız epomakerin sitesinde firmware update i var. Hala fn shift basarak şarj etme ledini kapatamıyorum ama.
fazla kurcalamaya gelmiyor gibi.

Top Bottom