FN + U Prntscrn tuşu olması lzmAkko marka klavyemde FN + P tuşuna basınca ekran görüntüsü alıyordum, bu klavyede böyle bir şey yok bunun çözümünü bilen var mı arkadaşlar ?
FN + U Prntscrn tuşu olması lzmAkko marka klavyemde FN + P tuşuna basınca ekran görüntüsü alıyordum, bu klavyede böyle bir şey yok bunun çözümünü bilen var mı arkadaşlar ?
yedek swıtchlerle swıtch degıstırdınmıyahu arkadaşlar benim gibi siyah klavye de tuşları basmayan var mı. t harfi ya 2 kere basıyor ya hiç basmıyor. şansıma tüküreyim.
W SHİFTT S daha kolay değil miFN + U Prntscrn tuşu olması lzm
değiştirdim kanki. yok basılı tutuyorum basmıyor.basınca da 3 4 tane ardı ardına basıyoryedek swıtchlerle swıtch degıstırdınmı
apexlerden korkarken. Klavyeden başımız yandi onlarda problem çıkmadıyedek swıtchlerle swıtch degıstırdınmı
umarım basımıza gelmez apex alamadık bundada problem cıkmazW SHİFTT S daha kolay değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
değiştirdim kanki. yok basılı tutuyorum basmıyor.basınca da 3 4 tane ardı ardına basıyor
apexlerden korkarken. Klavyeden başımız yandi onlarda problem çıkmadı
fn + w 3-4saniye basılı tutup denermisiniz hocamW SHİFTT S daha kolay değil mi
değiştirdim kanki. yok basılı tutuyorum basmıyor.basınca da 3 4 tane ardı ardına basıyor
apexlerden korkarken. Klavyeden başımız yandi onlarda problem çıkmadı
ne işe yarıyor bu hocam. basamam ne olduğunu bilmeden zaten bozukfn + w 3-4saniye basılı tutup denermisiniz hocam
windows moduna alıyor klavyeyine işe yarıyor bu hocam. basamam ne olduğunu bilmeden zaten bozuk
hocam basmıyor mümkün değil tuşa basdığım zaman yyyyyyyyy ttarzı yazması lazım yazmıyor. sertt bastığım zaman iki kere basıp duruyor .tt ttwindows moduna alıyor klavyeyi
şimdi büün ttuşlara bkakacağımwindows moduna alıyor klavyeyi
Satın aldıktan sonra kredi tanımlıyor hocam hesaba desteğin verdiği 110tl gibi bir şeyarkadaşlar bu nedir ? bi bilgisi olan var mı ?
Hocam diğer bluetooth la fln başka cihazlara bağlayıp denediniz mi belki yazılımsaldırhocam basmıyor mümkün değil tuşa basdığım zaman yyyyyyyyy ttarzı yazması lazım yazmıyor. sertt bastığım zaman iki kere basıp duruyor .tt tt
şimdi büün ttuşlara bkakacağım
% kaç tanımlıyor ki çark çevirtiriyor galiba ürünü aldıktan sonra ihtimalleri yazmış %53 ihtimalle %30 geri iade edecek galibaSatın aldıktan sonra kredi tanımlıyor hocam hesaba desteğin verdiği 110tl gibi bir şey