arkadaşlar son tcdeki 3 ürün hakkım kaldı ve claim credit ile 2 hakkı siyah aula 75 ve 20 adet universal dot skatezi 67 TL'ye alarak 660 civarı bir fiyat yapacağım vergisiz 240 tlyi aşan ortalama 250-410 civarı ürün önerisi olan varmı
Hocam monitör standları vardı bir bakın istersenizarkadaşlar son tcdeki 3 ürün hakkım kaldı ve claim credit ile 2 hakkı siyah aula 75 ve 20 adet universal dot skatezi 67 TL'ye alarak 660 civarı bir fiyat yapacağım vergisiz 240 tlyi aşan ortalama 250-410 civarı ürün önerisi olan varmı
hocam ne yalan söyleyim güvenemedim gaz kaçırır falan garantisi yok gece uyurken bi anda gaz kaçırsa monitör gidiyor güvenemedim açıkçası bence bu tür ürünleri yurtiçi almak lazım monitörü emanet ediyoruz sonuçta başka ürün öneriniz var mıdır ?Hocam monitör standları vardı bir bakın isterseniz
Başka bilemiyorum elektrikli tornavida setleri fln vardı onlara bakabilirsinizhocam ne yalan söyleyim güvenemedim gaz kaçırır falan garantisi yok gece uyurken bi anda gaz kaçırsa monitör gidiyor güvenemedim açıkçası bence bu tür ürünleri yurtiçi almak lazım monitörü emanet ediyoruz sonuçta başka ürün öneriniz var mıdır ?
bütçemi aşıyorlar hocamBaşka bilemiyorum elektrikli tornavida setleri fln vardı onlara bakabilirsiniz
Bakalım hocam mantıklı bir şeye denk gelirsem haber ederimbütçemi aşıyorlar hocam
Tek siparişte istediğin kadar ürün alamıyor musun yav? Ben 8 parçaya kadar aldım takılmaz inş, hiçbiri birbirinin aynı olmayan. Skatez olarak ben alırken 50ydi 20 tanesiöneriniz için teşekkürler fakat gpu destekleyicim vb var hocam, kargo limitim var o yüzden 3 ürün alabiliyorum biri klavye birini de skatez olarak seçtim dot olan 67 TL'ye satılıyor onu mu aldınız ben de ondan alacağım son kalan ürün için 300-450 tl arası bir fiyatım var bu fiyat aralığı önerebilir misiniz
kocaelinin neresi reis . bendede aynı şekil süreçBen Kocaelideyim bu aşamadan 3 gün sonra getirdiler bana hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet hocam ikisinden de aldım
hocam haklı olabilirsiniz o konu hakkında tam bir bilgim olmadığından garantiye almak istedim @freygasm sizin bir bilginiz var mı hocam ?Tek siparişte istediğin kadar ürün alamıyor musun yav? Ben 8 parçaya kadar aldım takılmaz inş, hiçbiri birbirinin aynı olmayan.
teşekkür ederimBakalım hocam mantıklı bir şeye denk gelirsem haber ederim
Kartepe hocam zaten ilk Gebzeye geliyor sonra mng veya arasa bağlı köseköy(aras) ve emekevler(mng) şubesinde fln dağıtıma çıkıyorkocaelinin neresi reis . bendede aynı şekil süreç
denemek lazım en kötü ihtimalle verdiği kredi düşüyordur hocam zaten krediyi direkt vermiyor 7 taksit veriyor 1 haftada toplanmış oluyor belki bunun önüne geçmek için 7 taksite bölmüşlerdir yoksa diğer türlü para açığı gibi bir şey olmaz mı al iade et al iade et kredi iadesi hesabına gelsinBişey soracağım kredi iadesi kampanyası var ya onda aldiğımiz fazladan ürünü iade edince kampanya bozuluyormu
bu ürünün aynısını mı aldınız hocam yoksa başka satıcıdan mı aynı ürünü başkası da satıyordu 95 tl o daTek siparişte istediğin kadar ürün alamıyor musun yav? Ben 8 parçaya kadar aldım takılmaz inş, hiçbiri birbirinin aynı olmayan. Skatez olarak ben alırken 50ydi 20 tanesi