Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
umut
arkadaşlar son tcdeki 3 ürün hakkım kaldı ve claim credit ile 2 hakkı siyah aula 75 ve 20 adet universal dot skatezi 67 TL'ye alarak 660 civarı bir fiyat yapacağım vergisiz 240 tlyi aşan ortalama 250-410 civarı ürün önerisi olan varmı

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,167
İsim
Emre
arkadaşlar son tcdeki 3 ürün hakkım kaldı ve claim credit ile 2 hakkı siyah aula 75 ve 20 adet universal dot skatezi 67 TL'ye alarak 660 civarı bir fiyat yapacağım vergisiz 240 tlyi aşan ortalama 250-410 civarı ürün önerisi olan varmı
Hocam monitör standları vardı bir bakın isterseniz

drml212

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ramazan
Ekran Alıntısı.PNG

Mesaj otomatik birleştirildi:

benım 3nde geldi ama hala ilerleme yok

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
umut
Hocam monitör standları vardı bir bakın isterseniz
hocam ne yalan söyleyim güvenemedim gaz kaçırır falan garantisi yok gece uyurken bi anda gaz kaçırsa monitör gidiyor güvenemedim açıkçası bence bu tür ürünleri yurtiçi almak lazım monitörü emanet ediyoruz sonuçta başka ürün öneriniz var mıdır ?

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,167
İsim
Emre
hocam ne yalan söyleyim güvenemedim gaz kaçırır falan garantisi yok gece uyurken bi anda gaz kaçırsa monitör gidiyor güvenemedim açıkçası bence bu tür ürünleri yurtiçi almak lazım monitörü emanet ediyoruz sonuçta başka ürün öneriniz var mıdır ?
Başka bilemiyorum elektrikli tornavida setleri fln vardı onlara bakabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ömer Furkan Yalçın
öneriniz için teşekkürler fakat gpu destekleyicim vb var hocam, kargo limitim var o yüzden 3 ürün alabiliyorum biri klavye birini de skatez olarak seçtim dot olan 67 TL'ye satılıyor onu mu aldınız ben de ondan alacağım son kalan ürün için 300-450 tl arası bir fiyatım var bu fiyat aralığı önerebilir misiniz
Tek siparişte istediğin kadar ürün alamıyor musun yav? Ben 8 parçaya kadar aldım takılmaz inş, hiçbiri birbirinin aynı olmayan. Skatez olarak ben alırken 50ydi 20 tanesi

SamiPRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Sami Yusuf Aksu
Bişey soracağım kredi iadesi kampanyası var ya onda aldiğımiz fazladan ürünü iade edince kampanya bozuluyormu

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
umut

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
umut
Bişey soracağım kredi iadesi kampanyası var ya onda aldiğımiz fazladan ürünü iade edince kampanya bozuluyormu
denemek lazım en kötü ihtimalle verdiği kredi düşüyordur hocam zaten krediyi direkt vermiyor 7 taksit veriyor 1 haftada toplanmış oluyor belki bunun önüne geçmek için 7 taksite bölmüşlerdir yoksa diğer türlü para açığı gibi bir şey olmaz mı al iade et al iade et kredi iadesi hesabına gelsin :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek siparişte istediğin kadar ürün alamıyor musun yav? Ben 8 parçaya kadar aldım takılmaz inş, hiçbiri birbirinin aynı olmayan. Skatez olarak ben alırken 50ydi 20 tanesi
bu ürünün aynısını mı aldınız hocam yoksa başka satıcıdan mı aynı ürünü başkası da satıyordu 95 tl o da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,990
Üyeler
166,131
Son üye
Veloctyz
Top Bottom