https://www.temu.com/goods.html?_bg...os&refer_page_sn=10005&_x_sessn_id=51mi89up3e keycaps alabılırsınHocam bende siyahi almak istiyorum yanında 450 TL lik bir şey onerirmisiniz ben monitör standı düşündüm sizce alınır mı stand veya onerdiginiz farklı bir şey var mı yanında cvplarsaniz sevinirim
Aras kargo benimki hocamAras kargo bu bekleyenler galiba keşke kargo seçebilsek şu rezil şirket geliyor hep.
bana 4 günde ulasmıs onu dedıkten sonra ama araya haftasonu gırdıgı ıcın olabılırAlıntıyı görüntületahmini kaç gün beklerim gümrük işlerini gümrrükten geçenler yazabilir mi
ses tekerleği yada ışık parlaklığını ayarlamak içinde kullanabiliyorsunzhocam cahilligimden soruyorum. f12 nin yanindaki yuvarlak sey tam olarak ne ise yariyor
bilgi icin sagolunses tekerleği yada ışık parlaklığını ayarlamak içinde kullanabiliyorsunz
%20 zaten var bende onu garanti veriyorbu konuda okudum bazilari guncellenmeyince yaziyor destege indirim aliyor hocam sizde yapin
HOCAM SENİN TEMU SİPARİŞ KRONOLOJİSİ NASILDI ATAR MISIN SİNİRLERİM BOZULUYOR GUNLERDİR GELİCEK ÜRÜNÜM.