Valla hocam pek yardımım dokunmadı sanki ya Yine de rica ederim.Şurdan sokup oynattım ışık geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler yardımcı olduğun için teşekkürler.
Valla hocam pek yardımım dokunmadı sanki ya Yine de rica ederim.Şurdan sokup oynattım ışık geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler yardımcı olduğun için teşekkürler.
Olsun yardımcı olmak istemeniz yeterValla hocam pek yardımım dokunmadı sanki ya Yine de rica ederim.
Hmm suç arasta yani 1/2 günde arasta geçen kargolarda muhtemelen alma gününe yakın olanlardır. O değil 1 gün erken alsak belki erken alıma denk gelirdi 9 gün oldu çünkü.Aras 7-10 gün arası alıyormuş topluca Aras yerine MNG verseler gelmişti kargo
Beyaz Arasla geldi Siyah Mng ileHmm suç arasta yani 1/2 günde arasta geçen kargolarda muhtemelen alma gününe yakın olanlardır. O değil 1 gün erken alsak belki erken alıma denk gelirdi 9 gün
Keşke gelsede indirim vermesler hocam. 4 kasımdan beri bekliyorumbu konuda okudum bazilari guncellenmeyince yaziyor destege indirim aliyor hocam sizde yapin
Aynı durumdayız hocam. Kargo seçeneğini biz secebilsekte şu arası seçmesekAlıntıyı görüntüle.............................................................
Eee ben senden önce verdim istanbuldayım ben belki öyle farkı vardır.Beyaz Arasla geldi Siyah Mng ile
Alıntıyı görüntüle
Kocaelideyim hocam bendeEee ben senden önce verdim istanbuldayım ben belki öyle farkı vardır.
2 farklı siparisim de güncellendi aynı anda gumrukleme şirketi teslim almış şimdi.Kocaelideyim hocam bende
Şuan mı hocam hangi kargo ?2 farklı siparisim de güncellendi aynı anda gumrukleme şirketi teslim almış şimdi.
Benimde şimdi teslim almış aynı şekilde güncellenmiş2 farklı siparisim de güncellendi aynı anda gumrukleme şirketi teslim almış şimdi.
Hangi kargo hocam ve ne zamandır gümrükteydi.Benimde şimdi teslim almış aynı şekilde güncellenmiş
aras kargo . 3 gündür havalimanında diyoduŞuan mı hocam hangi kargo ?
Aras kargo 8gunden beri gümrükte bekliyorduHangi kargo hocam ve ne zamandır gümrükteydi.