Palo DAYI 👑
80+ Gold
harbımıGecikme yapıyor 2.0 portu daha iyi.
benım klavye bugun gumrukkten geçmış mouseta gumrukten gecmeyı beklıyor
harbımıGecikme yapıyor 2.0 portu daha iyi.
beyaz leobog reaper siyah graywood v3Klavye hangi switch acaba
hocam seninki 4 kasımdaysa belki yarına falan seninkinide teslim alırlarBi gelişme yok benimki hala aynı.
switci ne bilmem ama benim inca klavyem vardı mekanikti. Beyaz satın aldım sesi muhteşem sanki ahşağ tuşlara basıyormuş gibi çok tatlı bir sesi var rahatsız etmiyor kesinlikle az önce teslim aldım. Bu arada klavye ağır oturaklı bir malzeme ucuz mal gibi değil ben çok beğendim sorun çıkarmaz ise ilerleyen dönemlerde.Klavye hangi switch acaba
İnşallah hocamhocam seninki 4 kasımdaysa belki yarına falan seninkinide teslim alırlar
Durup dururken vermiyor. %20 kupon için talep oluşturuyorlar ve o sonuçlaninca geliyor kupon(24 saat icinde) . Size vermişler ama siz fark etmemişsiniz talep oluşturdum dediklerine birakicaksin.dün 10 saat boyunca %20 kupon almaya çalıştım vermediler bugun durup dururken verdiler extra 110 tl de bkiye verdi
110 yerine 330 tl de veriyorlarmış bende onu deniyorum hala vermedilerdün 10 saat boyunca %20 kupon almaya çalıştım vermediler bugun durup dururken verdiler extra 110 tl de bkiye verdi
gecikmeyi nasıl ölçüyoruz hocam
Gümrükte sorun falan yaşadın mı dostumswitci ne bilmem ama benim inca klavyem vardı mekanikti. Beyaz satın aldım sesi muhteşem sanki ahşağ tuşlara basıyormuş gibi çok tatlı bir sesi var rahatsız etmiyor kesinlikle az önce teslim aldım. Bu arada klavye ağır oturaklı bir malzeme ucuz mal gibi değil ben çok beğendim sorun çıkarmaz ise ilerleyen dönemlerde.
ikisini aynı anda nasıl veroıyolar ben ısıtyorum yok oyle bısey dıyor bana musterı temsılcısıdün 10 saat boyunca %20 kupon almaya çalıştım vermediler bugun durup dururken verdiler extra 110 tl de bkiye verdi
talep ile ilgili bir şey söylemedi knkDurup dururken vermiyor. %20 kupon için talep oluşturuyorlar ve o sonuçlaninca geliyor kupon(24 saat icinde) . Size vermişler ama siz fark etmemişsiniz talep oluşturdum dediklerine birakicaksin.
330 mu seriden denemeye devam o zaman110 yerine 330 tl de veriyorlarmış bende onu deniyorum hala vermediler