Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Palo DAYI 👑

80+ Gold

sardinha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Yunus
Klavye hangi switch acaba
switci ne bilmem ama benim inca klavyem vardı mekanikti. Beyaz satın aldım sesi muhteşem sanki ahşağ tuşlara basıyormuş gibi çok tatlı bir sesi var rahatsız etmiyor kesinlikle az önce teslim aldım. Bu arada klavye ağır oturaklı bir malzeme ucuz mal gibi değil ben çok beğendim sorun çıkarmaz ise ilerleyen dönemlerde.

Dambıldor

80+ Silver
dün 10 saat boyunca %20 kupon almaya çalıştım vermediler bugun durup dururken verdiler :D extra 110 tl de bkiye verdi
Durup dururken vermiyor. %20 kupon için talep oluşturuyorlar ve o sonuçlaninca geliyor kupon(24 saat icinde) . Size vermişler ama siz fark etmemişsiniz talep oluşturdum dediklerine birakicaksin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kayra şahin
switci ne bilmem ama benim inca klavyem vardı mekanikti. Beyaz satın aldım sesi muhteşem sanki ahşağ tuşlara basıyormuş gibi çok tatlı bir sesi var rahatsız etmiyor kesinlikle az önce teslim aldım. Bu arada klavye ağır oturaklı bir malzeme ucuz mal gibi değil ben çok beğendim sorun çıkarmaz ise ilerleyen dönemlerde.
Gümrükte sorun falan yaşadın mı dostum

Palo DAYI 👑

80+ Gold
dün 10 saat boyunca %20 kupon almaya çalıştım vermediler bugun durup dururken verdiler :D extra 110 tl de bkiye verdi
ikisini aynı anda nasıl veroıyolar ben ısıtyorum yok oyle bısey dıyor bana musterı temsılcısı :)

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Durup dururken vermiyor. %20 kupon için talep oluşturuyorlar ve o sonuçlaninca geliyor kupon(24 saat icinde) . Size vermişler ama siz fark etmemişsiniz talep oluşturdum dediklerine birakicaksin.
talep ile ilgili bir şey söylemedi knk
Mesaj otomatik birleştirildi:

110 yerine 330 tl de veriyorlarmış bende onu deniyorum hala vermediler
330 mu seriden denemeye devam o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,507
Üyeler
164,512
Son üye