Allah Allah benimki 4 kasımdan beri orda bir güncelleme yok bu 4 kasım uçağına noldu arkadaşaras kargo . 3 gündür havalimanında diyodu
Allah Allah benimki 4 kasımdan beri orda bir güncelleme yok bu 4 kasım uçağına noldu arkadaşaras kargo . 3 gündür havalimanında diyodu
şimdide gümrük tamamlandı.Aras kargo 8gunden beri gümrükte bekliyordu
ne demek isteğin anlamadım tuşu tam ortalayarak mı basın demek istedin ? mekaniklerde bu olmaması lazım çünküalan arkadaslar bazen basmıyor gıbı oluyor tuslara tam swıtchın oldugu yere bastırın swıtchler tam otursun
swıtchler tam yerıne oturmamıs oluyor space tusumda oldu bastırdım swıtch yerıne oturdune demek isteğin anlamadım tuşu tam ortalayarak mı basın demek istedin ? mekaniklerde bu olmaması lazım çünkü
Hocam benim ki gümrükleme şirketi tarafından alınmış 17.00 daAras kargo bu bekleyenler galiba keşke kargo seçebilsek şu rezil şirket geliyor hep.
hocam ürün bende 500 lira gözüküyor kargoda ücretsiz gümrüklerle beraber mi 900 oluyor?Beyaz Arasla geldi Siyah Mng ile
Alıntıyı görüntüle
Bi gelişme yok benimki hala aynı.Hocam benim ki gümrükleme şirketi tarafından alınmış 17.00 da
nedenDongle ı usb 3 portuna takmayın.
Gecikme yapıyor 2.0 portu daha iyi.neden
gecikmeyi nasıl ölçüyoruz hocamGecikme yapıyor 2.0 portu daha iyi.