Bende 1 tane satmaya almıştımda yedeğe bıraktımKlavye bu gün geldi. Aşırı hoşuma gitti. Satmak için almıştım ama 1 tane daha alacağım dursun o da kenarda
Bende 1 tane satmaya almıştımda yedeğe bıraktımKlavye bu gün geldi. Aşırı hoşuma gitti. Satmak için almıştım ama 1 tane daha alacağım dursun o da kenarda
Hocam bu programda bir ton şey yazıyor doğrumu yaptık acaba bir bakarmısınızSorun olmaz.
benimkini unuttular herhalde benimkide 9 gün olduAras kargo 8gunden beri gümrükte bekliyordu
Aldığına mı gümrükte bekletildiği süre mibenimkini unuttular herhalde benimkide 9 gün oldu
artık eskisi kadar kolay vermiyorlar onun yerine kredi isteyebilirsiniz bana 1 günde 2 defa 110tl kredi vermişlerdiBu %20 indirimi nasıl alıyorsunuz ya bugün 30 temsilciye bağlandım hiç biri vermedi
Kredi vericez dediler 110 bugün bir kaç saate gelir felan dediler gece oldu hala geldiği yok bağlanıyorum gelicek diyorlar. İkinciyide vermiyorlar sistemde gözüküyor veremem diyorlarartık eskisi kadar kolay vermiyorlar onun yerine kredi isteyebilirsiniz bana 1 günde 2 defa 110tl kredi vermişlerdi
Kral valla bugün şakasız 30 temsilci ile konuştum en az hatta 3 defa da türk geldi onlarla konuştum biz vermiyoruz biz sorunu üstümüze söylüyoruz onlar napcamızı diyor bende kupon olsa veririm felan dedi hepsi. Valla bugünde uğraşıcam artık akşama kadar bakalım ne elde edicez2. yi başka bir temsilcide denemen lazım (cimri olmayan)
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilk kredi anında hesabıma tanımlanmıştı 2. kredi banada gelmesi uzun sürdü ama geliyor
bol şanslar, bazen sinir bozucu olsalarda tatlı dille konuşmaya çalış işe yarıyor mu bilmiyorum ama bende işe yaradıKral valla bugün şakasız 30 temsilci ile konuştum en az hatta 3 defa da türk geldi onlarla konuştum biz vermiyoruz biz sorunu üstümüze söylüyoruz onlar napcamızı diyor bende kupon olsa veririm felan dedi hepsi. Valla bugünde uğraşıcam artık akşama kadar bakalım ne elde edicez
Vallahi hocam 8 gündür gümrükte ya.benimkini unuttular herhalde benimkide 9 gün oldu