Gümrükte süreAldığına mı gümrükte bekletildiği süre mi
Hocaö benim gümrük 1 günde halloldu şans işi mi acaba? Uçakta 1 gün uçtuGümrükte süre
Bilmiyorum vallahi ya ayıptır 10 gündür gümrükte. Hayır gelmeyecekse bari bi tane daha satın alıyim kampanyası bitmeden.Hocaö benim gümrük 1 günde halloldu şans işi mi acaba? Uçakta 1 gün uçtu
8 gün gümrükte bekledi deli oldumGümrükte süre
Hocam size tavsiyem temsilciye yazıp sıkıştırmanız işte benden sonra sipariş edenlerin benden önce teslimatı yapıldı deyin ki öyle oldu bende sıkıştırdım dün akşam gümrükten çıktı bildirimi geldi 8 gün kaldı benimkiBilmiyorum vallahi ya ayıptır 10 gündür gümrükte. Hayır gelmeyecekse bari bi tane daha satın alıyim kampanyası bitmeden.
Bide size mng mi aras mı aldı?
Yazdım gelcek gelcek diyip duruyor.Hocam size tavsiyem temsilciye yazıp sıkıştırmanız işte benden sonra sipariş edenlerin benden önce teslimatı yapıldı deyin ki öyle oldu bende sıkıştırdım dün akşam gümrükten çıktı bildirimi geldi 8 gün kaldı benimki
Hocam darla bırakma deki bu ne rezalet beni mağdur ediyorsunuz. Demeyene kadar gümrükten çıkmadı benimki .Yazdım gelcek gelcek diyip duruyor.
Hocam birazdan onu de denerim.Hocam darla bırakma deki bu ne rezalet beni mağdur ediyorsunuz. Demeyene kadar gümrükten çıkmadı benimki .
Güzel klavyede modlama yaparsak çıkarırken kırma ihtimalimiz varmış sanırım o yüzden almaya tereddüt ediyorumdeğiştirmeyi bilmiyorum destek ekibine yazdım siyahı ile beyazı arasında fiyat farkı var diye değiştirmedi. İade edersem sıkıntı olur vergi param havaya uçar diye uğraşmadım. Yapabilseydim yapardım olmadı şimdi iade edersem millete gösterdim linki elde sıfır kalma imkanım da olabilir
BluetoothWirelees ne ve nasıl bağlanır bilgisayara BT dediğmiz şey de bluetooht mu