Gurkanpiro
80+ Gold
tam boyle swıtchlere bastırmak gerekıyo bazıları tam oturmamıs yerıneSwitchi çıkarıp tak veya yedeklerle değiştir olmazsa.
tam boyle swıtchlere bastırmak gerekıyo bazıları tam oturmamıs yerıneSwitchi çıkarıp tak veya yedeklerle değiştir olmazsa.
Kargoya verilecek artık mngye verilirse daha hızlı gelir.Bu aşamadan sonra ne zaman gelir?
aras kargo kankaKargoya verilecek artık mngye verilirse daha hızlı gelir.
ben şubeye ulaştığı gibi hemen gidip alıyorum yoksa 2 gün de öyle geçiyoraras kargo kanka
Hocam ben bu attığınız testte ki verileri okumayı bilmiyorum anlamadım o yüzden yine de teşekkürler.Kargoya verilecek artık mngye verilirse daha hızlı gelir.
kanka ben kablolu kulanıyorum en düşük gecikme için 5 e mi çekmem lazım şu an 2de gözüküyor stok haliKablolu klavyeden kurtulmak için almıştım ürünü. Zaten kabloluda herhangi bir gecikme yaşanmaz debounce 5 yapıp kullanılır ama benim gibi klavyeyi kesinlikle kablosuz kullanmayı düşünen arkadaşlar varsa uyarayım en düşük gecikmeye aldığınızda çift basma sorunu yaşayabilirsiniz gecikmeyi maksa çektiğinizde gecikme değeri artar ancak çift basmadan kurtulabilirsiniz hem uyarı hem de tavsiye niteliğinde olsun diye ekleyim.
Göremedim özelden atın isterseniz.Hocam ben bu attığınız testte ki verileri okumayı bilmiyorum anlamadım o yüzden yine de teşekkürler.
kanka senınki bana geliyo herhalde asldalşksdAlıntıyı görüntüle
arkadaşlar yanlış mı görüyorum ürünüm istanbuldan bursa osmangazi bölgesine mi yönlendiriyorlar? Ben istanbuldayım zaten niye istanbuldan bursaya gidiyor ürün.
JFKDLWAŞSJFKDLWAJFDŞAlıntıyı görüntüle
arkadaşlar yanlış mı görüyorum ürünüm istanbuldan bursa osmangazi bölgesine mi yönlendiriyorlar? Ben istanbuldayım zaten niye istanbuldan bursaya gidiyor ürün.