@EgeKrml dostum bunu denermısınklavyeyi kablolu moda alıp kabloyla kasaya bağla. Şu programı indirip çalıştır;
Ekranda pass yazınca uygulamayı kapat kabloyu sök bir iki üc saniye sonra tekrar tak
Vergisiz fiyat 30 euroyu geçemeyecek.Beyler, klavyeyi alacağımda 920-950₺ den daha ucuz bir fiyata alınabiliyor mu? alınabiliyorsada nasıl alabilirim. Birde sepette minimum 670₺ ürün eklememiz gerekiyor. o zamanda vergilerle 1115₺ ediyor bu 30 Euro kuralı ürünlerin vergisiz fiyatı 30 euroyu geçmiyecek mi yoksa vergi dahil fiyatı 30 euroyu geçmiyecek mi. yardımcı olursanız sevinirim
driveri şahsen indirmedim gerekte yok gibibeyler klavye elime ulaştı herhangi bir sorunu yok fakat driveri indirmekte şüpheliyim fazla kurcalayıp bozmaya gerek yok alanlara hayırlı olsun(siyah rengini aldım)
hocam sürekli yanıp sönen beyaz ışık varya sağ üstte onu nasıl kapattınızdriveri şahsen indirmedim gerekte yok gibi
fn shifthocam sürekli yanıp sönen beyaz ışık varya sağ üstte onu nasıl kapattınız
tam olarak ne işe yarıyo bu ışık şarj göstergesi mifn shift
Beyler bende böyle bir şey geldi normal mi???
Fotoğraf paylaşanlar da genelde gümrük durumuda gözüküyor benimki'de göstermicek galiba tam anlamadım
Alıntıyı görüntüle