hocam olmuyor ya bufn shift
Mesaj otomatik birleştirildi:
halletim sol shiftmis.hocam olmuyor ya bu
hocam olmuyor ya bufn shift
halletim sol shiftmis.hocam olmuyor ya bu
Gerçekten şu ana kadar deneyimlediğim en iyi klavye. Tuşların basım hissi, o çıkan sesin tatlılığı... Rampage, havit almayı düşünenler bunu alsın valla. Taş gibi klavye.3 kasım mağdurları olarak klavye elime ulaştı gümrükte dokunmamışlar bile sıfır kutu sesi ve görünüşü muhteşem aşık oldum almayan bin pişman
Dehşetül vahşet bi şey bu
Arama yerine “Claim credit” yazarak 1 saat icinde siparis verirseniz kesin olarak %50 kredi odemesi olarak alabilirsiniz.Hocam kolay gelsin bana böyle bir kampanya çıktı sizce mantıklı mı? klavyeyi almak istiyorum başka kampanya var mıdır?
Sizin attiginizda sans faktoru var %50 ihtimalle %30 kredi odemesi alirsiniz.Arama yerine “Claim credit” yazarak 1 saat icinde siparis verirseniz kesin olarak %50 kredi odemesi olarak alabilirsiniz.
Hocam isterseniz tekrar bakın benimki bir anda flash moduna geçti hızlandıAlıntıyı görüntüle
Bende de aynı şekilde hocam.
Hocam peki başka hangi türlü alabilirim ucuza?Arama yerine “Claim credit” yazarak 1 saat icinde siparis verirseniz kesin olarak %50 kredi odemesi olarak alabilirsiniz.
Sizin attiginizda sans faktoru var %50 ihtimalle %30 kredi odemesi alirsiniz.
hocam bilen yok mu yahocam klavyeyı normal kullanıyordum suan windows ve alt tuşları birbirine kaırşmış nasıl duzeltebilirim
hocam mouseları bedavaya getirmeye çalışmadım ama klavyede fiyat eşitleme talebinde bulunmuştum talep oluşturuldu yanıt gelmeyince desteğe yazdım destek tüm parayı iade ettiHayret Ajazz'daki gibi kimse bedavaya getirmeye çalışmıyor klavyeyi .
Şu desteğin eli ayarı yok var ya kafalarına vuracağım bunların dock bozuk Aj159 Pro tam iade için 1-2 hafta uğraştırırlar saçma sapan şeylerde tak diye tam iade verirler. Ben de kısmi iade verirler diye yazdım Aula F75'i beleşe getirdim yanlışlıkla.hocam mouseları bedavaya getirmeye çalışmadım ama klavyede fiyat eşitleme talebinde bulunmuştum talep oluşturuldu yanıt gelmeyince desteğe yazdım destek tüm parayı iade etti
ben de anlamıyorum hocam temsilciden temsilciye değişiyor da arada da uçurum kadar fark var. Biri iade etmez uğraştırır diğeri dediğin şeyin doğruluğuna bile bakmadan "efendim sizi anlıyoruz bu sorun karşısında size ürün iadesiz para iadesi teklifinde bulunmak istiyoruz." tarzı şeyler söyler.Şu desteğin eli ayarı yok var ya kafalarına vuracağım bunların dock bozuk Aj159 Pro tam iade için 1-2 hafta uğraştırırlar saçma sapan şeylerde tak diye tam iade verirler. Ben de kısmi iade verirler diye yazdım Aula F75'i beleşe getirdim yanlışlıkla.
Sizin suçunuz yok ama bazıları beleşe getirmeye çalışabiliyor böyle konularda artık bizim Türkleri suçlamıyorum düzgün destek işe almayan beleşe işçi çalıştıran Temu'yu suçluyorum umurumda değil artık. Destekler o kadar kötü ki derdimi anlatmak için 2-3 saat uğraşıyorum adama Aula F75'in satıcısının hangi site olduğunu ya da kimliğini soruyorum adam klavye stokta var diyor ben onu mu sordum ...ben de anlamıyorum hocam temsilciden temsilciye değişiyor da arada da uçurum kadar fark var. Biri iade etmez uğraştırır diğeri dediğin şeyin doğruluğuna bile bakmadan "efendim sizi anlıyoruz bu sorun karşısında size ürün iadesiz para iadesi teklifinde bulunmak istiyoruz." tarzı şeyler söyler.