Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Heisenberg
3 kasım mağdurları olarak klavye elime ulaştı gümrükte dokunmamışlar bile sıfır kutu sesi ve görünüşü muhteşem aşık oldum almayan bin pişman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dehşetül vahşet bi şey bu
Gerçekten şu ana kadar deneyimlediğim en iyi klavye. Tuşların basım hissi, o çıkan sesin tatlılığı... Rampage, havit almayı düşünenler bunu alsın valla. Taş gibi klavye.

asd341

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Furkan Sarımehmetoğlu
Hocam kolay gelsin bana böyle bir kampanya çıktı sizce mantıklı mı? klavyeyi almak istiyorum başka kampanya var mıdır?

Ekler

• b61a67b7-924a-41ae-87fd-e8b1bef82092.jpg
    b61a67b7-924a-41ae-87fd-e8b1bef82092.jpg
    208.8 KB · Hit: 75
  • WhatsApp Image 2024-11-15 at 15.46.45.jpeg
    WhatsApp Image 2024-11-15 at 15.46.45.jpeg
    193.6 KB · Hit: 74
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
yağız efe
hocam klavyeyı normal kullanıyordum suan windows ve alt tuşları birbirine kaırşmış nasıl duzeltebilirim

ismailx16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
İsmail
Hocam kolay gelsin bana böyle bir kampanya çıktı sizce mantıklı mı? klavyeyi almak istiyorum başka kampanya var mıdır?
Arama yerine “Claim credit” yazarak 1 saat icinde siparis verirseniz kesin olarak %50 kredi odemesi olarak alabilirsiniz.

Arama yerine “Claim credit” yazarak 1 saat icinde siparis verirseniz kesin olarak %50 kredi odemesi olarak alabilirsiniz.
Sizin attiginizda sans faktoru var %50 ihtimalle %30 kredi odemesi alirsiniz.

asd341

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Furkan Sarımehmetoğlu

Sizin attiginizda sans faktoru var %50 ihtimalle %30 kredi odemesi alirsiniz.
Hocam peki başka hangi türlü alabilirim ucuza?

actn97

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ali ÇETİN
Klavye elime ulaştı ancak sanki biraz geçikme var gibi ayar yapabileceğimiz bir yer var mı driverında göremedim.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
umut
Hayret Ajazz'daki gibi kimse bedavaya getirmeye çalışmıyor klavyeyi :D.
hocam mouseları bedavaya getirmeye çalışmadım ama klavyede fiyat eşitleme talebinde bulunmuştum talep oluşturuldu yanıt gelmeyince desteğe yazdım destek tüm parayı iade etti :D

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,164
İsim
Yağız Berk Özel
hocam mouseları bedavaya getirmeye çalışmadım ama klavyede fiyat eşitleme talebinde bulunmuştum talep oluşturuldu yanıt gelmeyince desteğe yazdım destek tüm parayı iade etti :D
Şu desteğin eli ayarı yok var ya kafalarına vuracağım bunların dock bozuk Aj159 Pro tam iade için 1-2 hafta uğraştırırlar saçma sapan şeylerde tak diye tam iade verirler. Ben de kısmi iade verirler diye yazdım Aula F75'i beleşe getirdim yanlışlıkla.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
umut
Şu desteğin eli ayarı yok var ya kafalarına vuracağım bunların dock bozuk Aj159 Pro tam iade için 1-2 hafta uğraştırırlar saçma sapan şeylerde tak diye tam iade verirler. Ben de kısmi iade verirler diye yazdım Aula F75'i beleşe getirdim yanlışlıkla.
ben de anlamıyorum hocam temsilciden temsilciye değişiyor da arada da uçurum kadar fark var. Biri iade etmez uğraştırır diğeri dediğin şeyin doğruluğuna bile bakmadan "efendim sizi anlıyoruz bu sorun karşısında size ürün iadesiz para iadesi teklifinde bulunmak istiyoruz." tarzı şeyler söyler.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,164
İsim
Yağız Berk Özel
ben de anlamıyorum hocam temsilciden temsilciye değişiyor da arada da uçurum kadar fark var. Biri iade etmez uğraştırır diğeri dediğin şeyin doğruluğuna bile bakmadan "efendim sizi anlıyoruz bu sorun karşısında size ürün iadesiz para iadesi teklifinde bulunmak istiyoruz." tarzı şeyler söyler.
Sizin suçunuz yok ama bazıları beleşe getirmeye çalışabiliyor böyle konularda artık bizim Türkleri suçlamıyorum düzgün destek işe almayan beleşe işçi çalıştıran Temu'yu suçluyorum umurumda değil artık. Destekler o kadar kötü ki derdimi anlatmak için 2-3 saat uğraşıyorum adama Aula F75'in satıcısının hangi site olduğunu ya da kimliğini soruyorum adam klavye stokta var diyor ben onu mu sordum ...

Top Bottom