hakanyagar92
80+
klavyenin tüm kısayollarının yazdığı bir mesaj var mı? birde tekrar kontrol uygulaması yok mu
klavyenin tüm kısayollarının yazdığı bir mesaj var mı? birde tekrar kontrol uygulaması yok mu
hocam ben artık kafamda şöyle bir çıkarımda bulundum temsilciler bazen keyfine göre temuya zarar verdirmek istiyor veriyor ürün iadesiz para iadesini bazıları da inadına bekletiyor robot gibi cevap veriyor alakasız bir şekilde tersleyen ilgilenmeyen saçma bir yanıt için bekleten de oluyor. Sorun olunca en az 4 5 destekle konuşmak gerekiyor sanırsam. Bu ikisi kafa tipinin tam ortası lazım bizeSizin suçunuz yok ama bazıları beleşe getirmeye çalışabiliyor böyle konularda artık bizim Türkleri suçlamıyorum düzgün destek işe almayan beleşe işçi çalıştıran Temu'yu suçluyorum umurumda değil artık. Destekler o kadar kötü ki derdimi anlatmak için 2-3 saat uğraşıyorum adama Aula F75'in satıcısının hangi site olduğunu ya da kimliğini soruyorum adam klavye stokta var diyor ben onu mu sordum ...
Hocam Belki maç modunda falan olabilir Bı kombinasyon vardı unuttum kullanım kılavuzunda yazıyordur muhtemelen ordan değiştirmeyi Windows moduna almayı deneyin bihocam klavyeyı normal kullanıyordum suan windows ve alt tuşları birbirine kaırşmış nasıl duzeltebilirim
Seninki bence lehimlerde sorun var usbninElimde düzgün alet yok bir ara eve gidince içini açıp bakarım aluminyum parça var demiştiniz varsa onu çıkarırım.
Büyük ihtimal ambarda karıştırdılar yeriBeyler Bunların Psikolojik sorunları mı var mal aw bunlar bu nasıl bir mantık
Bursa'dan İstanbul'a getiriyorlar sonra tekrar Bursa'ya yollamıslar aw
Bu takip numarası nerde yazıyo Beyler bı bakayım
Alıntıyı görüntüle
Nasıl yani?Büyük ihtimal ambarda karıştırdılar yeri
hocam aydınlıkta rgb kapalı resim atar mısın rengine bakacağım lacivert gibi mi siyah gibi mi diyeBenimki de bu gün geldi. Tuş hissiyatı dehşet hoşuma gitti.