hakanyagar92
80+
kablosuzda 1dk dokunmayınca bunun ışıkları kapanıp duruyor ayarı var mı kapanmaması için
Benimkinde Bursa'dan İstanbul'a sonra tekrar Bursa'ya sonra tekrar İstanbul'a yollamışlarolum aras benle dalgamı geçiyor once bursa sonra ıstanbul gerı bursa dalgamı gecıyon alt tarafı 400 tl ye klavye aldım
ne kadardır kullanıyorsunuz hocambenim yön tuşları bozuldu bile ne dandik switch ulan bu f tuşları ile değiştirdim şimdilik de f tusuna basamıyorum simdi de
uygulamasını indirip sleep modunu kaldırkablosuzda 1dk dokunmayınca bunun ışıkları kapanıp duruyor ayarı var mı kapanmaması için
kapat*uygulamasını indirip sleep modunu kaldır
Fn ve esc ye 5 sn basılı tutar mısınız sonrasında da fn w yapın bibenim klavyeye bir şey oldu hiçbir tuş çalışmıyor rgb falan yanıyor birde win tuşu beyaz yanıyor fn kombinasyonları bile çalışmıyor. kablolu kablosuz kaç kere kapatıp açtım düzelmiyor noldu buna
uygulamadan reset yaptım hala aynı
bir şey olmuyorFn ve esc ye 5 sn basılı tutar mısınız sonrasında da fn w yapın bi
Öyle yapınca klavye kendine reset atıyordu ilginç bi sıkıntı var. Fn w da mı olmuyorbir şey olmuyor
kablolu moda alıp firmwareyi tekrar kurdum kabloyu çıkarıp takınca düzeldi. daha önce de yazan olmuş 10 sayfa çözmeye uğraşmışlarÖyle yapınca klavye kendine reset atıyordu ilginç bi sıkıntı var. Fn w da mı olmuyor
benım ikinci hızlı gelip gelmemesi benim icin farketmiyo arkadasa hediye etcemBenimkinde Bursa'dan İstanbul'a sonra tekrar Bursa'ya sonra tekrar İstanbul'a yollamışlar
Hocam Bizim Kargolar beraber geliyor galiba
Son durum bu(umarım bugün gelir yoksa pazartesiye kadar 2 gün daha beklememiz gerekir)
Alıntıyı görüntüle
Hocam Sanki Siz Daha Önce almıştınız bu kaçıncı?
Anladım hocam umarım kimsenin başına gelmezkablolu moda alıp firmwareyi tekrar kurdum kabloyu çıkarıp takınca düzeldi. daha önce de yazan olmuş 10 sayfa çözmeye uğraşmışlar
❌İndirim Bitti! - AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL
@freygasm olmuyor agaforum.donanimarsivi.com