Tek farkları buVar mı bilgisi olan?
Siyahta Graywood v3
Beyazda Leobog Reaper kullanılıyor
Tek farkları buVar mı bilgisi olan?
Hangi switch daha iyi acaba, bilginiz var mıdır? Bir de ses konusunda nasıl bu switchler?Tek farkları bu
Siyahta Graywood v3
Beyazda Leobog Reaper kullanılıyor
Kalite olarak aynılar diye biliyorum seslerine de aşağıda videolardan bakabilirsinizHangi switch daha iyi acaba, bilginiz var mıdır? Bir de ses konusunda nasıl bu switchler?
Zevk meselesi ikiside kaliteli hangisi hoşuna giderse ses olarakVar mı bilgisi olan?
bunun mantığı yok hoşuna gittiyse alBeyler 500 kere sorulmuştur muhtemelende beyazından sipariş verdim 3-5 güne gelir siyahındanda almak mantıklı mı ekstradan 1000lira daha harcamak 800de diğerine vermiştim
Reaper daha iyi gibi geldi sesi siz hangisini beğendiniz hocam?Kalite olarak aynılar diye biliyorum seslerine de aşağıda videolardan bakabilirsiniz
Renk olarakta beyazı aldıktan sonra siyahta çok aklımı karıştırmaya başladı mouse ped mouse falan siyah uyumlu olur diye aynı anda 2 sinide kullanamıyıcam sonuç olarak o yüzden biraz abartı mı oluyor diye arada kaldımbunun mantığı yok hoşuna gittiyse al
Bende reaperi daha çok beğendimReaper daha iyi gibi geldi sesi siz hangisini beğendiniz hocam?
Siparişimiz birebir aynı süreçten geçmiş saat ve dakikalar bile aynı.Benim kargo şu durumda hafta içi gelirmi
Vayy inşallah hafta içi gelirSiparişimiz birebir aynı süreçten geçmiş saat ve dakikalar bile aynı.