Normal. Adamlar zaten hızlı çalışıyor gecikmesinin sebebi bizim gumrukculer ve kargocularHocam çok hızlı çıkmadı mı ya paket?
Valla haklısınNormal. Adamlar zaten hızlı çalışıyor gecikmesinin sebebi bizim gumrukculer ve kargocular
başlarda geç nakile geçmesinin sebebi aniden üst üste verilen siparişlerdi zaten şu an alanların sayısı azaldığı için hızlı göndermeleri normalHocam çok hızlı çıkmadı mı ya paket?
Usta sana zahmet müsait olunca su pin yerinin resmini atarmisn delikli pin yeriAynen siyah var
Usta hayırlı olsun, siyah olanın pin yerini atma şansın varmı müsait olunca delikli pin geri resmisiyah olan daha premium havasında, beyaz olan ise daha retro tarzda ikisi de elimde mevcut ancak siyah olanın switchleri daha kremsi ses veriyor ve daha güzel gözüküyor diyebilirim. Tek bir tane alacak olsaydım siyah alırdım.
Gerçekten hem teslimat hem de iade konusunda çok hızlılar. Bugün klavye iadesi için mng'ye gittim kargoyu iade ettikten 30dk sonra parayı yatırdılar oraya ulaşmasını bile beklemediler. Ama bunu suistimal eden insanlar çıkar ileri de muhtemelen bizim halk sever böyle işleri.Normal. Adamlar zaten hızlı çalışıyor gecikmesinin sebebi bizim gumrukculer ve kargocular
Hayırdır hocam hangi klavyeyi niye iade ettiniz sorun neydi?Gerçekten hem teslimat hem de iade konusunda çok hızlılar. Bugün klavye iadesi için mng'ye gittim kargoyu iade ettikten 30dk sonra parayı yatırdılar oraya ulaşmasını bile beklemediler. Ama bunu suistimal eden insanlar çıkar ileri de muhtemelen bizim halk sever böyle işleri.
Usta müsait olunca su siyah olanın pin yerinin resmini atma şansın varmı, delikli pin yeriniBeyaz baya ses çıkartıyor siyaha göre. Birde 5pin north led geldi benim beyaz. siyah 3 pin south leddi bide daha sesssiz.
5pin 3 pinde desteklıyorUsta müsait olunca su siyah olanın pin yerinin resmini atma şansın varmı, delikli pin yerini
Reis sana zahmet geldi ise fotograf atma şansın varmı buranın müsait zamanında5pin 3 pinde desteklıyor
telefon bozuk baska arkadaslardan ısteReis sana zahmet geldi ise fotograf atma şansın varmı buranın müsait zamanında