Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

asd341

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Furkan Sarımehmetoğlu
Hocam çok hızlı çıkmadı mı ya paket?

Ekler

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    63.4 KB · Hit: 114

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Şöyle bir ürün aldım tam benlik umarım sağlam gelır :)

Vanessa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Vanessa
siyah olan daha premium havasında, beyaz olan ise daha retro tarzda ikisi de elimde mevcut ancak siyah olanın switchleri daha kremsi ses veriyor ve daha güzel gözüküyor diyebilirim. Tek bir tane alacak olsaydım siyah alırdım.
Usta hayırlı olsun, siyah olanın pin yerini atma şansın varmı müsait olunca delikli pin geri resmi

Knispel

80+ Bronze
Normal. Adamlar zaten hızlı çalışıyor gecikmesinin sebebi bizim gumrukculer ve kargocular
Gerçekten hem teslimat hem de iade konusunda çok hızlılar. Bugün klavye iadesi için mng'ye gittim kargoyu iade ettikten 30dk sonra parayı yatırdılar oraya ulaşmasını bile beklemediler. Ama bunu suistimal eden insanlar çıkar ileri de muhtemelen bizim halk sever böyle işleri.

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
yunus emre
Gerçekten hem teslimat hem de iade konusunda çok hızlılar. Bugün klavye iadesi için mng'ye gittim kargoyu iade ettikten 30dk sonra parayı yatırdılar oraya ulaşmasını bile beklemediler. Ama bunu suistimal eden insanlar çıkar ileri de muhtemelen bizim halk sever böyle işleri.
Hayırdır hocam hangi klavyeyi niye iade ettiniz sorun neydi?

Vanessa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Vanessa
Beyaz baya ses çıkartıyor siyaha göre. Birde 5pin north led geldi benim beyaz. siyah 3 pin south leddi bide daha sesssiz.
Usta müsait olunca su siyah olanın pin yerinin resmini atma şansın varmı, delikli pin yerini

Top Bottom