Knispel
80+ Bronze
Aula'yı iade ettim hocam C tuşu çalışmamaya başladı.Hayırdır hocam hangi klavyeyi niye iade ettiniz sorun neydi?
Aula'yı iade ettim hocam C tuşu çalışmamaya başladı.Hayırdır hocam hangi klavyeyi niye iade ettiniz sorun neydi?
Üstad sana zahmet siyah olanın pin yerinin resmini atabilirmisn müsait zamanda, delikli pin yeriİkisi de var hocam buyrun
kaç gün i.cinde iade edebiliyoruz hocamAula'yı iade ettim hocam C tuşu çalışmamaya başladı.
90 gün olması lazım. Yine de kontrol edin bence.kaç gün i.cinde iade edebiliyoruz hocam
hocam ajazz dkw400 ve aula f75 sipariş etmiştim kıyaslamak için aula biraz kucuk gelir diye ajazz geldikten sonra birini iade ediceğim veya satacağım hangisini yapmalıyım sizce90 gün olması lazım. Yine de kontrol edin bence.
90 gün.kaç gün i.cinde iade edebiliyoruz hocam
Seri 1 ve seri 2 olmak uzere iki ayri model var sizinki seri 2 sanirim arka tarafi cevirin aula f75 yazisinin yanidna yazmasi lazimBeyler şimdi fark ettim benim klavyenin bu mavi olması gereken tuşlar gri renkte bi arkadaşta da böyleydi sanırsam onu da mavi apex almıştım onla kullanırken fark ettim bi renk uyumsuzluğu var diye bu durumda yapılabilecek bir şey yoktur heralde
böyle hafif mavimsi gri gibi
Alıntıyı görüntüle
Yani aula daha iyi. Bu durumda onu elinizde tutmanız daha iyi olur eğer bir problem teşkil etmiyorsa.hocam ajazz dkw400 ve aula f75 sipariş etmiştim kıyaslamak için aula biraz kucuk gelir diye ajazz geldikten sonra birini iade ediceğim veya satacağım hangisini yapmalıyım sizce
Part 1 yazıyor eğer bahsettiğiniz oysaSeri 1 ve seri 2 olmak uzere iki ayri model var sizinki seri 2 sanirim arka tarafi cevirin aula f75 yazisinin yanidna yazmasi lazim
Evet ondan bahsediyorum. Bildigim kadariyla part 2lerde o bebek mavisi tonunda olan keycapsler beyaz diğer tuslar gibi. Sizinki garip bir durum demekki.Part 1 yazıyor eğer bahsettiğiniz oysa