Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Vanessa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Vanessa
2 ayrı siparişi aynı pakete koymazlar dimi ayni satıcıdan alınan ayrı ürün , ama ayrı siparişler

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Ali Mert Okuducu
Bı klavye cahili olarak konuya giriş yapmış bulunmaktayım. Oyun oynarken gecikme falan yapmaz değil mi?

lBeratl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berat
vay be 500 liraya kablosuz klavye kacırmısız.

Amd34

80+ Silver
2 ayrı siparişi aynı pakete koymazlar dimi ayni satıcıdan alınan ayrı ürün , ama ayrı siparişler
Koyarlar benim koydular ayrı ayrı sipariş geçtim ve tc'ler ayrı isimler ayrı ama gel gör aynı paket yaptılar :D

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Ali Mert Okuducu

pcbuilder

80+
VGN V87 mi yoksa bu klavye mi daha iyi arkadaşlar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
ibrahim
Beyler şimdi 2-3 sorum var mouse kablosuz, klavye kablosuz, kulaklık kablosuz hepsinin ayrı ayrı dongle ı var bunlar aynı anda stabil sorunsuz şekilde çalışabilecek mi? etkilemiyorlar mı birbirlerini tecrübe eden var mı?

Bir diğer sorum da bu klavyeyi aldık da bunun şarjı ortalama kullanımda kaç gün gidiyor? bununla ilgili bilgi göremedim, gün aşırı şarj edeceksek pek kıymeti yok gibi.

Son olarak tüm %75 klavye bileklikleri buna uygun mu? yoksa buna özel ayrı bilek desteği mi var? alan varsa link atabilir mi

ubah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
ubah
Beyler şimdi 2-3 sorum var mouse kablosuz, klavye kablosuz, kulaklık kablosuz hepsinin ayrı ayrı dongle ı var bunlar aynı anda stabil sorunsuz şekilde çalışabilecek mi? etkilemiyorlar mı birbirlerini tecrübe eden var mı?

Bir diğer sorum da bu klavyeyi aldık da bunun şarjı ortalama kullanımda kaç gün gidiyor? bununla ilgili bilgi göremedim, gün aşırı şarj edeceksek pek kıymeti yok gibi.

Son olarak tüm %75 klavye bileklikleri buna uygun mu? yoksa buna özel ayrı bilek desteği mi var? alan varsa link atabilir mi
ben tüm bileşenleri kablosuz kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım.

Top Bottom