Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,209
İsim
Yağız Berk Özel
Şimdi bunu da hallettik ciddi anlamda güzel kulaklık lazım. Kulaklık kablosuz olması şart. Klavye mouse masanın üstünde ama diğeri kafamızda duruyor. Temu da kablosuz kulaklık neredeyse yok mağazalar satmıyor
Kablosuz kulaklığa ihtiyacım yok ya IEM kulaklık yetiyor gelirse gamepad gelsin.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Şimdi bunu da hallettik ciddi anlamda güzel kulaklık lazım. Kulaklık kablosuz olması şart. Klavye mouse masanın üstünde ama diğeri kafamızda duruyor. Temu da kablosuz kulaklık neredeyse yok mağazalar satmıyor
Bence Türkiye’den alınmalı, klavye mouse’a nazaran garanti işleri daha çok çıkıyor kulaklıkta, sorun yaşamamak lazım.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,787
İsim
Kerem Çavuş

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Sercan Güre

Amd34

80+ Silver

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Bilal
Banada kablosuz kulaklik ve webcam lazim

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,370
İsim
Kadir
Temudan figür ve mouse almıştım kargoya verildi büyük ihtimalle haftaya elime gelir.

Ardından iki ayrı siparişle birer apex aldım bu ikisinin toplamı vergi sınırının altında herhangi bir sorun yaşar mıyım bu ikisini bir arada gönderirlerse? Apexleri hemen kargoya vereceklerini sanmıyorum
Son olarakta farklı bir hesap farklı tc vs ile klavye aldım farklı bir kişi adına gidip bunu da benim hesabımda ki siparişle birleştirmezler değil mi?
Gümrükte sorun yaşayan oldu mu hiç?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,444
İsim
Diyarhan
Bence Türkiye’den alınmalı, klavye mouse’a nazaran garanti işleri daha çok çıkıyor kulaklıkta, sorun yaşamamak lazım.
Bundan uzun bir süre önce belki 2 yıl bile olmuş olabilir mpow marka kablosuz kulaklık aldık forumca sorun çıkartmadı. Bataryası bitince kablolu kullanırız ayrıca.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,787
İsim
Kerem Çavuş
Temudan figür ve mouse almıştım kargoya verildi büyük ihtimalle haftaya elime gelir.

Ardından iki ayrı siparişle birer apex aldım bu ikisinin toplamı vergi sınırının altında herhangi bir sorun yaşar mıyım bu ikisini bir arada gönderirlerse? Apexleri hemen kargoya vereceklerini sanmıyorum
Son olarakta farklı bir hesap farklı tc vs ile klavye aldım farklı bir kişi adına gidip bunu da benim hesabımda ki siparişle birleştirmezler değil mi?
Gümrükte sorun yaşayan oldu mu hiç?
Mevzuata göre gümrüğe ikisi de aynı anda ulaşırsa tek paket yapıp ikisinin de ücretini topluyolarmış ama pratiğe gelince nasıl olur bilmiyorum , ben de ilk defa aldım , önce aldığın kargoyu hızlandır diğerini elleme

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,370
İsim
Kadir
Mevzuata göre gümrüğe ikisi de aynı anda ulaşırsa tek paket yapıp ikisinin de ücretini topluyolarmış ama pratiğe gelince nasıl olur bilmiyorum , ben de ilk defa aldım
Apexler aynı paket olursa sıkıntı yok aşmıyor ama gidip farklı bir kişi adına aldığım klavyeyi birleştirmeyi yapmazlar herhalde

Amd34

80+ Silver
Apexler aynı paket olursa sıkıntı yok aşmıyor ama gidip farklı bir kişi adına aldığım klavyeyi birleştirmeyi yapmazlar herhalde
Yapıyorlar :D ben 2 apex aldım ikiside farklı tc farklı isim birleştirmişler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,066
Üyeler
167,050
Son üye
Onur Kara
Top Bottom