Hediye kabul edilir16 kasımda sipariş geçmiştim bugün elime ulaştı 10 gün olmadan gelmiş oldu , hiç aklımda yoktu çok övdüler 2 tane aldım birini hediye edeceğim.
Klavyenin boyutu 322.7 x 143.2 x 43.1 mm, bunu göz önünde bulundurarak linkteki 81 Key White modelini almanız gerekiyor diye düşünüyorum. Bahsettiğim bilek desteğinin boyu 325 x 73 mm. Boy olarak milimetrik bir fark oluyor. Kötü duracağını sanmıyorum. Kendimde aynısından sipariş verdim gelmesini bekliyorum.AliExpress'te az önce şunu buldum:
183,85TL | AJAZZ mekanik klavye ergonomik bilek dinlenme 61/87/104 tuşları bilek desteği yumuşak bellek köpük el istirahat PU deri bilek pedi
Aynı ama 87 olucak model Pembe vae.AJAZZ mekanik klavye ergonomik bilek dinlenme 61/87/104 tuÅları bilek desteÄi yumuÅak bellek köpük el istirahat PU deri bilek pedi - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
daha erken saate bıle gelebılır benımkı oyle olmustuArkadaşlar benim kargom dağıtıma çıkmış aras kargoyla. Tahmini teslimat 16.15 19.15 diyor ben bu aras kargoya fazla güvenmiyorum bu saatleri söylediğine göre ortalama kaç saate gelir
fark etmez 81-87 ben 87 aldım soran oluyor aldığım 87 yaniKlavyenin boyutu 322.7 x 143.2 x 43.1 mm, bunu göz önünde bulundurarak linkteki 81 Key White modelini almanız gerekiyor diye düşünüyorum. Bahsettiğim bilek desteğinin boyu 325 x 73 mm. Boy olarak milimetrik bir fark oluyor. Kötü duracağını sanmıyorum. Kendimde aynısından sipariş verdim gelmesini bekliyorum.
Umarım öyle olurdaha erken saate bıle gelebılır benımkı oyle olmustu
Gün içinde gelir hocam, o verdikleri saat aralığı genelde tutmuyor fakat teslim ediyorlar.Arkadaşlar benim kargom dağıtıma çıkmış aras kargoyla. Tahmini teslimat 16.15 19.15 diyor ben bu aras kargoya fazla güvenmiyorum bu saatleri söylediğine göre ortalama kaç saate gelir
klavye geldi şimdi yapmam gereken bir ayar var mıGün içinde gelir hocam, o verdikleri saat aralığı genelde tutmuyor fakat teslim ediyorlar.
Özellikle yapmanız gereken bir ayar yok. Direkt kullanmaya başlayabilirsiniz.klavye geldi şimdi yapmam gereken bir ayar var mı
teşekkürler geldi ben rgbsiz kullanıyorum da bu escnin yanında ki yanıp sönen ışığı kapatamıyor muyuzÖzellikle yapmanız gereken bir ayar yok. Direkt kullanmaya başlayabilirsiniz.
fn shift yap hocam ışığı en azından sabitliyorteşekkürler geldi ben rgbsiz kullanıyorum da bu escnin yanında ki yanıp sönen ışığı kapatamıyor muyuz