bazılarının arada kayboluyormuş inşallah öyle bir şey olmazBankaya bağlı benim ziraat 11 günde yatırdı, garanti 2 günde
bazılarının arada kayboluyormuş inşallah öyle bir şey olmazBankaya bağlı benim ziraat 11 günde yatırdı, garanti 2 günde
3 gündür bitiyo yenisi ekleniyoAula bitti krallar çok şükür umarım apex gibide bidaha gelmez
Evet Ziraat bana da 10 günde yatırdı iadeyi neden bu kadar yavaş.Bankaya bağlı benim ziraat 11 günde yatırdı, garanti 2 günde
İade alırsın bişey olmazbazılarının arada kayboluyormuş inşallah öyle bir şey olmaz
Oyle ama ikinci eldede alan insan var baya3 gündür bitiyo yenisi ekleniyo
Klasik devlet banksıEvet Ziraat bana da 10 günde yatırdı iadeyi neden bu kadar yavaş.
nasıl yani hocam iade alınan para bankaya gönderildiği zaman arada kalma durumları oluyormuş.İade alırsın bişey olmaz
bu ne için alınıyor hocambende bundan aldım fiyat olarak iyi 400 tl gibi fiyata satan kazık satıcılar var tr dağa pahalı
öyle bişey olamaz, temu anında gönderiyor parayı ama iş bizim bankalarda bitiyor. Ziraatte 11 günde iade aldım ama garantide 2 gündenasıl yani hocam iade alınan para bankaya gönderildiği zaman arada kalma durumları oluyormuş.
Garanti hocam çok hızlı bugün aldığımı bugün 3 saate verdiöyle bişey olamaz, temu anında gönderiyor parayı ama iş bizim bankalarda bitiyor. Ziraatte 11 günde iade aldım ama garantide 2 günde