CeyhunTesti
80+
Bence stoklar bitecek yakında ben iptal etmiyorum en kötü bekletilir 2 3 ay öyle satarim
kankalar ne iptali saçmalamayın ya satış stratejisi falan ne saçma sapan işler1100 e geldi bana hocam satmak için almıştım ne diyorsunuz iptal edeyim mi sizce ?
Var kankam 4 tane aldımdostlar klavye yanına ürün ekleyip diğer ünüleri iade etme bugu hala varmı
1100 e nası geliyo yan ürün mü aldım aldıysan iptal edebiliyosun1100 e geldi bana hocam satmak için almıştım ne diyorsunuz iptal edeyim mi sizce ?
Banada yakında biter gibime geliyorBence stoklar bitecek yakında ben iptal etmiyorum en kötü bekletilir 2 3 ay öyle satarim
SanmamBeyler bu aula indirimi sizce 2 3 hafta daha olurmu ne diyonuz
iptal etmezler mi komple siparişleriVar kankam 4 tane aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
1100 e nası geliyo yan ürün mü aldım aldıysan iptal edebiliyosun
Hayır kral, çok aldım öyleiptal etmezler mi komple siparişleri
ben yüzde 20 + 110 kredi kullandım iptal olmaz dimi hocam 4 ürün var 3ünü iptal edicem o zamanHayır kral, çok aldım öyle
Hacım olmuyor 17 sipariş verdim hiçbiri olmadiben yüzde 20 + 110 kredi kullandım iptal olmaz dimi hocam 4 ürün var 3ünü iptal edicem o zaman
Valla saçma artık kupon yok bisi yok gereksiz geldi zaten bu klavye alcak herkes bunu bilen kisiler bunlarda forumda hep aldi zaten biraz mantikli hareket etmek. Pazarlama stratejjsi ile herkese hemen bitiyor seyiyle surekli aldırıp duruyorlar1100 e geldi bana hocam satmak için almıştım ne diyorsunuz iptal edeyim mi sizce ?
Olmax kral çok aldım az öncede haptımben yüzde 20 + 110 kredi kullandım iptal olmaz dimi hocam 4 ürün var 3ünü iptal edicem o zaman