Amd34
80+ Silver
Şimdi olması gereken fiyattan olduo sırada 70 dolara alan yabancılar
Şimdi olması gereken fiyattan olduo sırada 70 dolara alan yabancılar
Para iadesini ne diyerek aldınız, meraktan soruyorum sağlam ürüne bozuk falan mı dediniz?Şimdi olması gereken fiyattan oldu
Böyle olca belliydibaya stok girmişler sanırım
nasıl yaptın hocam?Şimdi olması gereken fiyattan oldu
Yok hocam eksik ürün blender seti almıştım yanında kulaklık kılıfı vs var gelmedi 2 gün önce talep açtırdım yeni düştü dşedşsşşs talebin olduğunu unutmuştumPara iadesini ne diyerek aldınız, meraktan soruyorum sağlam ürüne bozuk falan mı dediniz?
Hocam bu klavyeleri elden hizli cikaracam fiyatlari düşer gibi çok stok gelmişYok hocam eksik ürün blender seti almıştım yanında kulaklık kılıfı vs var gelmedi 2 gün önce talep açtırdım yeni düştü dşedşsşşs talebin olduğunu unutmuştum
hocam bunlar kupon vermiyor ya kardeşime hediye alacaktımbota müşteri temsilcisine bağla yaz hocam bi problem uydurup
nasıl uyguna aldın hocamŞimdi olması gereken fiyattan oldu
Al hocam stok varken uğraşmahocam bunlar kupon vermiyor ya kardeşime hediye alacaktım
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl uyguna aldın hocam
1100 e geldi bana hocam satmak için almıştım ne diyorsunuz iptal edeyim mi sizce ?Beyler fazla stok gelmis satis politikası oldugu belli oldu. Herkes onlemini alsin bence. Ben iptal edicem kupon gelirse alırım