Gurkanpiro
80+ Gold
abartilk satıldığı dışında gelmedi ve siyah baya kötüymüş
abartilk satıldığı dışında gelmedi ve siyah baya kötüymüş
Siyah f75lerin hepsi north sanırım değil mi hocam
Siyah olup da north olan gördünüz mü hocam siz
Arkadaşlar bende siyah var ve south yani kuzey led ışıklandırmaya sahip.Ben hiç siyah almadım ama sanırım öyle, hiç south siyah görmedim.
siyahın switchleri benim çok hoşuma gitti ses olarak beyazdan daha iyilerilk satıldığı dışında gelmedi ve siyah baya kötüymüş
Yok be hocam sadece ses seviyesi bir tık daha düşük onun dışında reaperlar daha iyi.siyahın switchleri benim çok hoşuma gitti ses olarak beyazdan daha iyiler
biraz zevk meselesi ama siyah olan daha hoşuma gitti belki sürekli beyaz kullandığımdan dolayı farklı bir ses olduğu içindir ama keşke bu seslerin bir tanımını yapabilsek böyle biraz daha yoğun geldi sesi banaYok be hocam sadece ses seviyesi bir tık daha düşük onun dışında reaperlar daha iyi.
Hocam şuan var kac tane daha aldin?
hocam size kaç tanesi kuzey kaç tanesi güney geldi benim elimde şu an 3 tane var ve hepsi kuzey ışıklandırmaya sahip güney gelir umuduyla aldım gelmiyorBununla beraber 4 oldu benim için yeter bu kadar .
usta paylaşmayın benimkinin bi türlü gümrük işleri bitmedi üzülüyoz la SadPapega
Daha yeni yaptım :ddostlar klavye yanına ürün ekleyip diğer ünüleri iade etme bugu hala varmı
bana %20 kupon verdi bi onla aldım bide normal inşallah gelir klavyelerDaha yeni yaptım :d
Benim 31 Ekimde aldığım gelmedi 2.yi aldım şimdi. Para iadesi de inşallah gelir birkaç güne.bana %20 kupon verdi bi onla aldım bide normal inşallah gelir klavyeler
Mesaj otomatik birleştirildi:
iade oluşturduk bakalım nolacak