- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Hangi keycaps'den aldın hocam
Magee puding, temudan.hangi keycapsleri almıştınız hocam
Hangi keycaps'den aldın hocam
Magee puding, temudan.hangi keycapsleri almıştınız hocam
Görünüş olarak aşırı iyiMagee puding, temudan.
1 tanesinin tuşunu çıkarAlıntıyı görüntüle
Şimdi açtım. İki switch çıktı. Bu arada benim klavye kuzey mi güney mi nasıl anlaşılıyor?
Güney hocam güneyler'de 2 adet çıkıyorAlıntıyı görüntüle
Şimdi açtım. İki switch çıktı. Bu arada benim klavye kuzey mi güney mi nasıl anlaşılıyor?
bunların türkçe olanı yok mu ya çok güzel duruyorlar.Görünüş olarak aşırı iyi
Yok hocam Tr'de vardır belki fakat çok gereksiz ö ç ş ğ ekliyorsun sadece zaten ezbere belli yerleribunların türkçe olanı yok mu ya çok güzel duruyorlar.
Türkçe keycap alırsanız Türkçe olur.bunların türkçe olanı yok mu ya çok güzel duruyorlar.
Hayırlı olsun, güney olanda ışıklandırma switchin alt kısmında. Keycapsi söküp bakabilirsiniz. 2 switchli olan ve ayrı karton kutuda gelenler güney.Alıntıyı görüntüle
Hocam sizinki kuzey gibi, doğru muGörünüş olarak aşırı iyi
Görselde ki klavye kuzey evet hocam fakat sattım ben güney kullanıyorum Güney olana takmadım pudding satıcam desenli alcam deneyince haber verir misiniz nasıl duruyor merak ettimHayırlı olsun, güney olanda ışıklandırma switchin alt kısmında. Keycapsi söküp bakabilirsiniz. 2 switchli olan ve ayrı karton kutuda gelenler güney.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sizinki kuzey gibi, doğru mu
Konu açmayı düşünüyorum, merak eden var baya. Üşenmezsem tabiGörselde ki klavye kuzey evet hocam fakat sattım ben güney kullanıyorum Güney olana takmadım pudding satıcam desenli alcam deneyince haber verir misiniz nasıl duruyor merak ettim
Hahaha iyi olur hocam açarsanız görürüz ama görünüş olarak klavyeyi gerçekten değiştiriyor diyebilirimKonu açmayı düşünüyorum, merak eden var baya. Üşenmezsem tabi
sen şimdi konu açarsın bi de siyah aulaya beyaz keycapste takarsınKonu açmayı düşünüyorum, merak eden var baya. Üşenmezsem tabi