Skynel
80+ Gold
Dahası
Bedava 2400'e almıştım
Valla bende de bir arkadaşımın doğum günü hediyesi olan Reddragon K568 modeli vardı, 600 tl civarıydı zamanında, bu indirimlerde tüm forumun bu klavyelere yükseldiğini görünce fiyatı da uygun geldiği için beyaz olandan çektim bende, umarım klavyeden de memnun kalırım, iş harici evde kullanımda TKL model klavyeler çok rahat oluyor gerçektenBedava 2400'e almıştım
Teşekkürler aldım hemen, alırken 9 stok vardı alınca 1 e düştü son anda yetiştikHocam beyaz modeli stokta çektim ben bir tane Aula F75 Beyaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Stoklarda tekrar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kral ürün stokta Aula F75 ama 2 stok gözüküyor elini çabuk tut
Valla ben şans eseri sayfaları yenileyeyim dedim arkadan film izliyordum ürünü gördüğüm gibi sepete ekleyip telefondan direk kart bilgilerine yardırıp aldımTeşekkürler aldım hemen, alırken 9 stok vardı alınca 1 e düştü son anda yetiştik
işte ondan dolayı sordum hocam acaba iptal mi etsem ilki şuan kargoda ama gümrükte aynı anda işleme almazlar inşBazı arkadaşlar galiba şey demişti aynı tc den 2 ürün alırsanız 1070tl yi geçerse gümrükte kalabilir yazmışlardı yanlış olabilirim
Yok hocam ayrı paketse sorun olmaz paket başı 1070tl vergi hariç limitişte ondan dolayı sordum hocam acaba iptal mi etsem ilki şuan kargoda ama gümrükte aynı anda işleme almazlar inş
Minimum sepet tutarı 670tl olması lazım vergiyle beraber fiyatı 900 civarı oluyor işte normal fiyat ama müşteri temsilcisi ile konuşursan kupon filan alıp daha ucuza alabilirsinarkadaslar temudan ilk alışverişim oldu bu mobilden alamadım min. sepet tutarı daha yüksek olması lazım diyordu pcden 945'e alabildim sizdede böylemiydi