Evet minimum alışveriş tutarı içinyanına bısey ekledınmı
Evet minimum alışveriş tutarı içinyanına bısey ekledınmı
Tamamen keyfi. Sesi hoşunuza gittiyse alınır. Sadece biraz daha tok beyaza göre.@Recaizade Mahmut Ekrem hocam siyah alınır mı
bilemedim hocam yaTamamen keyfi. Sesi hoşunuza gittiyse alınır.
Ben de seviyorum brown switchleri hatta daha çok tactile switchleri seviyorum.bende hp omen encoder var brown. takır tukur ses veriyor. ben seviyorum ama
Anime figürü umarım düşündüğümden değildir.4 klavye 5 mouse bilek desteği yazıcı anime figürü switch daha sayayım mı yetmiyor
ben olsam alirim kuponu falan halledip cunku az once ajazz aj159apex kalkti iptal falan oldu siparisler bunada bise olmadan elinizi cabuk tutunhocalarım bu klavyeyi direkt alırsam vergi vs kaça patlar
Cidden hocam.Birisi stok geldi kaçirmayin diyince patliyorum gulmekten adamlar oyun oynuyor sizle hala haberiniz yok.
hocam toplam kaç tl oluyor yaniben olsam alirim kuponu falan halledip cunku az once ajazz aj159apex kalkti iptal falan oldu siparisler bunada bise olmadan elinizi cabuk tutun
Yazıcıları satacak mısınız hocam ?Param var ama b.kunu çıkarmicam benden bu kadar 4 klavye 1 mouse 3 yazıcı 1 klavye temizleyici 1 gece lambası aldım kafii