Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
yusuf ecer
Hocam selam, pcbsi orta-orta üst seviye. Tuşların hepsi hotswap, tek bir tuş çift basma veya basmama yaparsa 20tlye bir switch alıp rahatça devam edebilirsiniz. Pcb arızaları çok çok çok nadir oluyor ve sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Klavyenin normal fiyatı vergisiz 70usd zaten kendi sitesinde veya amazon vs gibi yerlerde. Fiyatsal bi sıkıntı var o yüzden bu kadar ucuz.
@Fantastiktürk burda yazdım ama herhangi bir merak ettiğiniz bilmek istediğiniz bir şey olursa yazabilirsiniz.

Aurelia

80+ Bronze
Bu aula f75te hangi switch kullanılıyor? beyaz ve siyahta farklı mı

Palo DAYI 👑

80+ Gold

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
yusuf ecer

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,621
İsim
Kerem Çavuş
Hocam bu klavyenin orijinal fiyatı 50 dolar mı? Elimdeki kalvye 80 dolarlık. Bunu satıp daha ucuz bir şeye geçmek mantıklı mı bilemedim. Tek endişelendiren şey kısa zamanda bozulma ihtimali. Maalesef ikisini de tutacak param yok alırsam elimdekini satacağım.

Reaper ve graywood dediğiniz switch seçeneği mi?
Evet switch seçenekleri , kalite olarak yakınlar sadece sesleri farklı gibi düşünün , sadece rgb olduğu için bile alabilirsiniz kablosuz olması da işinizi illaki yarar , normalde 2000 , 2500tl edecek bir klavye o yüzden yedek bile olsa alınır ama kutu içeriği ve kasa kalitesi olarak durgod beklemeyin , durgodda bardak altlığı bile çıkıyordu

Ödeme yaptıktan sonra minimum değeri tamamlamak için eklediğimiz ürünleri iptal edersek sorun olmaz diye biliyorum. Doğru mu?

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hocam selam, pcbsi orta-orta üst seviye. Tuşların hepsi hotswap, tek bir tuş çift basma veya basmama yaparsa 20tlye bir switch alıp rahatça devam edebilirsiniz. Pcb arızaları çok çok çok nadir oluyor ve sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Klavyenin normal fiyatı vergisiz 70usd zaten kendi sitesinde veya amazon vs gibi yerlerde. Fiyatsal bi sıkıntı var o yüzden bu kadar ucuz.
Hocam PCB markasız değil mi? Nasıl seviyesi orta-orta üst oluyor? Teşekkürler cevaplar için.

Bir de siz olsanız ne yapardınız? Durgod K320'den geçmeye değer mi?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Top Bottom