freygasm
80+ Gold
Kullan zaten, satmak istiyosan ekstra al bebek gibi klavyeOlum öyle bi övdünüz ki satmaya aldığım klavyeyi kullanıcam sanırım
Kullan zaten, satmak istiyosan ekstra al bebek gibi klavyeOlum öyle bi övdünüz ki satmaya aldığım klavyeyi kullanıcam sanırım
mobıl klavyede yüzde işaretı yokmuymuş ?Mobildeyim o yüzden bozuk yazıyorum kusura bakmayın.
basta vıdeolar var gıt ızle swıtch markaları gayet ıyıbeyazınmı switch iyi siyahın mı yarın varıyor 2 renk![]()
Vereyim hocam 1 tanesini. 2 normal 2 tane de süresi dolan var onları aktifleştirebiliyorsun diğer hesapta da 3 tane var :d.delı gıbı yalvarman lazımben sadece %20 almayı bırkere basarabıldım oda 2 gun ugrastım
![]()
dünya alışverişimiz var bir pok tanılamıyor bize söylesem verirmi acabadelı gıbı yalvarman lazımben sadece %20 almayı bırkere basarabıldım oda 2 gun ugrastım
![]()
nasıl alıyonuz ya ayrıca veremıyosun hesaba tanımlı olarak gelıyor bu kodlar herkezde aynı kod varVereyim hocam 1 tanesini. 2 normal 2 tane de süresi dolan var onları aktifleştirebiliyorsun diğer hesapta da 3 tane var :d.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Deme öyle dur güzel promosyon gelsin 1 tane daha çekeceğim.Ne bereketli stoğu varmış bitmiyor![]()
hocam yukarıda ıcınden bocek felan cıkmıs bı kontrol edınArkadaşlar beyazı açtım şimdi, baya baya güzel klavye kaçırmayın. Sorunuz var ise cevaplamaya çalışayım, az sonra paketine geri koyucam, hediye edilir bu.
Hocam ihtiyacı olan birini bulmanız zor.Arkadaşlar beyazı açtım şimdi, baya baya güzel klavye kaçırmayın. Sorunuz var ise cevaplamaya çalışayım, az sonra paketine geri koyucam, hediye edilir bu.
Nasi?hocam yukarıda ıcınden bocek felan cıkmıs bı kontrol edın
Bende dayanamadım dün 2.yi aldım iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorumDeme öyle dur güzel promosyon gelsin 1 tane daha çekeceğim.
aga sadece argblerın 1 sevıye ve son sevıyede acarak foto atarmısınArkadaşlar beyazı açtım şimdi, baya baya güzel klavye kaçırmayın. Sorunuz var ise cevaplamaya çalışayım, az sonra paketine geri koyucam, hediye edilir bu.