❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Gecikmesi ak820pro'dan iyi. rekabetçi oyunlarda hızlı A-D tuşlarına basmak mümkün :)
Kablolu ve kablosuz performansı arasında 1ms fark var. Kablolu 5ms, kablosuz 6ms minimum. Ortalama 20-30ms

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde ince mi geliyor? Bu kadar ince ise alınmaz bence.
Bu teste pek aldanma, bu daha çok senin ne kadar hızlı bastığınla da ilgili. Wootingle çok yüksek değerler alıyordum.

Klavyeden çıktı hocam :D Artık paketten mi nerden geldi bilmiyorumda klavyeyi aldım açtım poşeti fln kenara koydum 2dk sonra üremeye başladılar

Valla salgın malgın çıkarsa benden bilin :D
Klavyenin yanında protein gelmiş işte daha ne istiyorsun

Olum öyle bi övdünüz ki satmaya aldığım klavyeyi kullanıcam sanırım

Klavyeden çıktı hocam :D Artık paketten mi nerden geldi bilmiyorumda klavyeyi aldım açtım poşeti fln kenara koydum 2dk sonra üremeye başladılar

Valla salgın malgın çıkarsa benden bilin :D
Bahtszı bedevi :kekw:
mousu da sorunlu cıkmıstı :)
Bence klavyeyı ve posetı hatta posetı drek cope at dısarıya bıryere klavyenınde keycapslerı cıkar klavyenın ıcınde yavrulamıs olabılırler

umarım 10 sene boyunca böyle f/p satışı olur da paragöz mekanik klavye lobisi aklını başına alır :d

Ben vejeteryanım böcek eti yemiyorum :D

hocam bende satmak için 2 tane aldım siyah beyaz şeklinde ötekini de satasım gelmedi yedeğe mi atsam acaba :D
yedek klavye yoksa ıyı olur

umarım 10 sene boyunca böyle f/p satışı olur da paragöz mekanik klavye lobisi aklını başına alır :d
ne alaka

Benim kargom 5'inden beri
Gümrükleme şirketi paketin alınması için bilgilendirildi
bu şekilde gözüküyor. Bu kadar uzun sürmesi bu aşamanın normal mi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri