Recaizade Mahmut Ekrem
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 990
Yarın verilir mi ki acaba? Gümrük işlemi bitmiş yazıyor sonraki adım kargoya vermekti zaten niye verilmedi ya.Benim de aynı
Yarın verilir mi ki acaba? Gümrük işlemi bitmiş yazıyor sonraki adım kargoya vermekti zaten niye verilmedi ya.Benim de aynı
Bu teste pek aldanma, bu daha çok senin ne kadar hızlı bastığınla da ilgili. Wootingle çok yüksek değerler alıyordum.Gecikmesi ak820pro'dan iyi. rekabetçi oyunlarda hızlı A-D tuşlarına basmak mümkün
Kablolu ve kablosuz performansı arasında 1ms fark var. Kablolu 5ms, kablosuz 6ms minimum. Ortalama 20-30ms
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde ince mi geliyor? Bu kadar ince ise alınmaz bence.
Hayır fotoda absürt şekilde çok inceGecikmesi ak820pro'dan iyi. rekabetçi oyunlarda hızlı A-D tuşlarına basmak mümkün
Kablolu ve kablosuz performansı arasında 1ms fark var. Kablolu 5ms, kablosuz 6ms minimum. Ortalama 20-30ms
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde ince mi geliyor? Bu kadar ince ise alınmaz bence.
Klavyeden çıktı hocambu sinek değilmi nerden cıktı la![]()
Valla salgın malgın çıkarsa benden bilinBiri öğle yemeğini yerken paketlemiş heralde fabrikada (çinli espirisi)
Klavyenin yanında protein gelmiş işte daha ne istiyorsunKlavyeden çıktı hocamArtık paketten mi nerden geldi bilmiyorumda klavyeyi aldım açtım poşeti fln kenara koydum 2dk sonra üremeye başladılar
Valla salgın malgın çıkarsa benden bilin![]()
fdkjgjodfgdfgjogfOlum öyle bi övdünüz ki satmaya aldığım klavyeyi kullanıcam sanırım
Ben vejeteryanım böcek eti yemiyorumKlavyenin yanında protein gelmiş işte daha ne istiyorsun
hocam bende satmak için 2 tane aldım siyah beyaz şeklinde ötekini de satasım gelmedi yedeğe mi atsam acabaOlum öyle bi övdünüz ki satmaya aldığım klavyeyi kullanıcam sanırım
Bahtszı bedeviKlavyeden çıktı hocamArtık paketten mi nerden geldi bilmiyorumda klavyeyi aldım açtım poşeti fln kenara koydum 2dk sonra üremeye başladılar
Valla salgın malgın çıkarsa benden bilin![]()
Verilir büyük ihtimal.Yarın verilir mi ki acaba? Gümrük işlemi bitmiş yazıyor sonraki adım kargoya vermekti zaten niye verilmedi ya.
yedek klavye yoksa ıyı olurBen vejeteryanım böcek eti yemiyorum
hocam bende satmak için 2 tane aldım siyah beyaz şeklinde ötekini de satasım gelmedi yedeğe mi atsam acaba![]()
ne alakaumarım 10 sene boyunca böyle f/p satışı olur da paragöz mekanik klavye lobisi aklını başına alır :d