Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

lyutnık

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Eren
yamuklukta sıkıntı yokta hocam bir sürü küçük böcekle beraber geldi paketi açtığımdan beri 10 tane fln kanatlı karınca gibi bi böcek öldürdüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam tuşlar sanki ortaya doğru bir eğimli gidiyor gibi elinize geçince anlarısnız fotoda belli olmuyor ztn :D
güzel info hocam böcek ilacıyla prefire atıp açarız kutuyu

Gurkanpiro

80+ Gold
yamuklukta sıkıntı yokta hocam bir sürü küçük böcekle beraber geldi paketi açtığımdan beri 10 tane fln kanatlı karınca gibi bi böcek öldürdüm

hocam tuşlar sanki ortaya doğru bir eğimli gidiyor gibi elinize geçince anlarısnız fotoda belli olmuyor ztn :D
bı normal foto atsana bu ters tarafa donmus

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Emre
Bizim burda paketlerin içine jelibon koyup paketliyolar orda da öyle demek ki, herkes yediğini ikram edermis 🥴🥴🥴
hocam ben bu ikramı pek sevemedim huylandım şimdi kafam fln kaşınmaya başladı :D Kanatlarıda var ama uçamıyorlar afallamışlar değişik bir böcek canlı bir tane daha bulursam bi fotosunu atarım

bı normal foto atsana bu ters tarafa donmus
hocam fotoyu kaydedip çevirsenize düzenlemeden şimdi telefon içerde kaldı uğraşmiyim boşuna

Başka var mı böcek möcek çıkan bir bendemi çıktı bu böcekten

Son düzenleme:

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Mehmetcan İvrendi
Aula için alınır mı dostum
Alınır hocam ama bence bu daha çok internet kafe gibi ışıklı mışıklı sevnler ićin yani bence çok fazla ışıkta kalitesiz Hissiyatı veriyor ürünlerde sanki Trendyol Full RGB ama çöp olan kasalar Gibi

-eğer güzel gözükmesini premium hissiyatı vermesini istiyorsanız o zaman sade Olanları daha iyi olur bence mesela benim ve sizin dediğiniz tarzı bırakayım siz karar verin⬇️

Benim bahsettiğim

Sizin bahsettiğiniz

(aslında 2'ci olanda güzelmiş ama dediğim gibi hevesinizi aldıktan sonra rahatsız edebilir ve dikkat dağıta bilir)

coolsnow

80+
Gecikmesi ak820pro'dan iyi. rekabetçi oyunlarda hızlı A-D tuşlarına basmak mümkün :)
Kablolu ve kablosuz performansı arasında 1ms fark var. Kablolu 5ms, kablosuz 6ms minimum. Ortalama 20-30ms

1731081799203.png

Alınır ben beyaz ve mavisini aldım kaliteli sadece alacağın klavyede ışıklandırma switchin üst kısmında olması lazım ona dikkat edin yoksa iyi verim alamazsınız
1731082017322.png

Bu şekilde ince mi geliyor? Bu kadar ince ise alınmaz bence.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Mehmetcan İvrendi
Fotoda anlaşılmıyorda ben bakınca bi çapraz gibi geldi
driverında virüs fln var olayı döndü sanki bir sıkıntı var mı driverını da indireyim mi ?
Knk o yamukluk için Sol tarafından aşşağıdan Parelel bir foto çekemn gerek anlaşılması için

+O yamukluk değil hocam normal o tuşun şekli öyle kişiden kişiye değişir hoşunuza gitmiyorsa gidip Temu'dan sizi daha iyi hissettiren bir tuş kapakları alabilirsiniz

buraktpl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak Topal
siteye girdimde benim klavye 100-200 arası ms veriyor kötü mü :D

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
864
İsim
SEFA KAYA
Beyazı ile siyahı arasinda fark yok değil mi.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Emre
Knk o yamukluk için Sol tarafından aşşağıdan Parelel bir foto çekemn gerek anlaşılması için

+O yamukluk değil hocam normal o tuşun şekli öyle kişiden kişiye değişir hoşunuza gitmiyorsa gidip Temu'dan sizi daha iyi hissettiren bir tuş kapakları alabilirsiniz
yok hocam sıkıntı yok alışılır meraktan sordum sizdeki de aynımı diye

@LoserIl hocam gülmeyin valla şakasız 30 tane fln böcek temizledim :D

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Mehmetcan İvrendi
Gecikmesi ak820pro'dan iyi. rekabetçi oyunlarda hızlı A-D tuşlarına basmak mümkün :)
Kablolu ve kablosuz performansı arasında 1ms fark var. Kablolu 5ms, kablosuz 6ms minimum. Ortalama 20-30ms

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde ince mi geliyor? Bu kadar ince ise alınmaz bence.
Hocam zaten amacı o ama Yani o kapaklar Daha fazla ışık sızdırabilmesi için ince yapılıyor kalın olsa bı manası kalmaz zaten puding tuşlar Daha fazla ışık için tercih edilir

yok hocam sıkıntı yok alışılır meraktan sordum sizdeki de aynımı diye

@LoserIl hocam gülmeyin valla şakasız 30 tane fln böcek temizledim :D
Hocam foto yokmu böceklerin😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,729
Üyeler
161,332