Alınır ben beyaz ve mavisini aldım kaliteli sadece alacağın klavyede ışıklandırma switchin üst kısmında olması lazım ona dikkat edin yoksa iyi verim alamazsınız
Alınır ben beyaz ve mavisini aldım kaliteli sadece alacağın klavyede ışıklandırma switchin üst kısmında olması lazım ona dikkat edin yoksa iyi verim alamazsınız
bitmesin kupon gelirse 1 tane daha alcamIstedigin gibi renk atabiliyorsun yani rgb
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu klavyenin stoklari ne zaman bitecek acaba?
Aula için alınır mı dostumAlınır ben beyaz ve mavisini aldım kaliteli sadece alacağın klavyede ışıklandırma switchin üst kısmında olması lazım ona dikkat edin yoksa iyi verim alamazsınız
Alınır evet ona daha çok uygunAula için alınır mı dostum
klavye yamuk olmaz sadece benim klavye 3 gün oldu hala uçuyor havada bekliyoruz. Özlem gidermek istedim.Fotoda anlaşılmıyorda ben bakınca bi çapraz gibi geldi
driverında virüs fln var olayı döndü sanki bir sıkıntı var mı driverını da indireyim mi ?
Bana da yamuk geldi niye böyle jfkwkskkdkfgFotoda anlaşılmıyorda ben bakınca bi çapraz gibi geldi
driverında virüs fln var olayı döndü sanki bir sıkıntı var mı driverını da indireyim mi ?
neresı yamukFotoda anlaşılmıyorda ben bakınca bi çapraz gibi geldi
yamuklukta sıkıntı yokta hocam bir sürü küçük böcekle beraber geldi paketi açtığımdan beri 10 tane fln kanatlı karınca gibi bi böcek öldürdümBana da yamuk geldi niye böyle jfkwkskkdkfg
hocam tuşlar sanki ortaya doğru bir eğimli gidiyor gibi elinize geçince anlarısnız fotoda belli olmuyor ztnneresı yamuk
Bizim burda paketlerin içine jelibon koyup paketliyolar orda da öyle demek ki, herkes yediğini ikram edermisyamuklukta sıkıntı yokta hocam bir sürü küçük böcekle beraber geldi paketi açtığımdan beri 10 tane fln kanatlı karınca gibi bi böcek öldürdüm