❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Istedigin gibi renk atabiliyorsun yani rgb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu klavyenin stoklari ne zaman bitecek acaba?
bitmesin kupon gelirse 1 tane daha alcam

Arkadaşlar klavye elime ulaştı çok güzel çok beğendim fakat tuşlar soldan sağa aşağı doğru çapraz gibimi gidiyor bendemi şaşılık var :D

Fotoda anlaşılmıyorda ben bakınca bi çapraz gibi geldi
driverında virüs fln var olayı döndü sanki bir sıkıntı var mı driverını da indireyim mi ?

Ekler

• IMG_20241108_184029.jpg
    IMG_20241108_184029.jpg
    1.4 MB · Hit: 147
Klavye geldi bugün sesi on numara tok klavye resmen yazarken kendimden geçtim

driverında virüs fln var olayı döndü sanki bir sıkıntı var mı driverını da indireyim mi ?
klavye yamuk olmaz sadece benim klavye 3 gün oldu hala uçuyor havada bekliyoruz. Özlem gidermek istedim.

Bana da yamuk geldi niye böyle jfkwkskkdkfg

Bana da yamuk geldi niye böyle jfkwkskkdkfg
yamuklukta sıkıntı yokta hocam bir sürü küçük böcekle beraber geldi paketi açtığımdan beri 10 tane fln kanatlı karınca gibi bi böcek öldürdüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam tuşlar sanki ortaya doğru bir eğimli gidiyor gibi elinize geçince anlarısnız fotoda belli olmuyor ztn :D

yamuklukta sıkıntı yokta hocam bir sürü küçük böcekle beraber geldi paketi açtığımdan beri 10 tane fln kanatlı karınca gibi bi böcek öldürdüm
Bizim burda paketlerin içine jelibon koyup paketliyolar orda da öyle demek ki, herkes yediğini ikram edermis 🥴🥴🥴

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,712
Üyeler
186,777
Son üye
aviciisheir
Geri