klavye hakkında herkes ztn olumlu yorumları biliyor bunları yazmama gerek yok diye düşünüyorum,
Asus ROG Strix Scope RX'dan bu klavyeye geçmiş biri olarak söylüyorum
tuş takımını ışığı emmiyor ve şeffaf değil tuş takımı tercihe göre değiştirilebilir fakat buda ek bir masraftır onun haricinde RGB kısmı sadece cips ve toz kaçan bölümleri çok iyi aydınlatıyor
tuşlar ve sesler güzel english klavye olması sadece türkçe karakter sorunu değil ayrıca tuşların üstündeki sembolleride karıştırıyorsunuz zamanla alışılabilir
hot swap sayesinde zamanla wdas tuşları diğer hiç kullanmadığınız switchler ile değiştirilebilir bu büyük bir artı, ben switch sökme işlemini ilk defa yapmama rağmen bu klavyede aşırı kolaydı (1 switch yamuk ve zorlanarak takılmış klavye gelir gelmez ilk işim onu sökmek ve onarmak zorunda kalmamdı)
bir çok kişi tuşların aşırı hassas olduğunu elini tuşlar üstünde dinlendiremediğini söylemiş fakat öyle değil daha önce mekanik kullanmadığınız için öyle düşünüyorsunuz tuşlar gayet normal bir mekanik klavyeye göre.
yani alınır, fakat logitech g410 russian klavyede alınabilir arada fiyat farkı nerdeyse yok ve 2 yıl garantili olacaktır benim gözüm ondaydı açıkcası.
fiyatına göre okey bu klavyede, extra olarak pilli ve kablosuz diyebilirim logi'ye nazaran
şimdi de bir mouse bakacağım g102 kullanıyorum fakat maksat kablosuz ve yazılımı güzel olan makro atabileceğim bir fare lazım
kısayollar ve eşleştirmeler için şu pdf'yi kaydetmenizde fayda var sürekli bakılması gerekir öğrenene kadar